Billenliefhebbers: doe de hip thruster

Workout door fitgirlcode

De enige plek waar ik een laagje vet heb zitten is op mijn bil en ik ben daar heel erg blij mee. Maar waarom ben je daar blij mee Paultje? Nou omdat mijn botten niet dwars door mijn vel komen als ik lang moet zitten. Vlees in je kuip hebben heeft zo zijn voordelen. Nou mag er van mij op mijn bilpartij wel wat meer vlees komen. Plaatselijk afvallen is niet mogelijk en plaatselijk aankomen is net zo frustrerend kan ik je vertellen. Want elke keer als ik besluit meer flesh on the bones te willen kweken komt het overal behalve op de plek waar ik het wil hebben. Zo heb ik zelfs een vetbult in mijn oorlel gehad die ingeprikt moest worden.

Vroeger was mijn bilpartij mijn bijzet tafel en I kid you not dat achterwerk van mij stak een meter uit naar achteren. Als ik uitging werd er in geknepen totdat ie smurfenblauw zag, en het wilde ook wel eens gebeuren dat iemand zijn biertje er op zette. Vroeger at ik meer maar ik deed ook om de dag de meest zware bilspier oefeningen. Mijn favoriet was altijd de Hip Thruster! Als je je hip niet kan thrusten wie kan je dan nog wel thrusten?

Spiermassa kweken om je bilpartij groter te maken, dat doe je met de Hip Thruster. Wij doen bij Model Workout alles met lichaamsgewicht zoals je in onderstaande video kan zien. Dat ga ik ook weer doen, want een beetje meer bil om te knijpen kan geen kwaad.

Mocht jij nou echt zwaar geobsedeerd zijn met het kweken van zitvlees, zorg dan dat je naast bovenstaande oefeningen ook krachtoefeningen in de fitness doet. Weinig herhaling met veel gewicht doet oppompen (kort door de bocht).

Ik krijg de laatste tijd wel een beetje het gevoel dat men nogal geobsedeerd is met het kweken van groot billen. Pas maar op dat je er niet in doorslaat als lopen je deze zomer zo bij…

hip thruster