Review: nieuwe bites van Bites We Love

Hotspots & Reviews door nadine FG

Bites We Love draait inmiddels al een tijdje mee in de wereld van de onweerstaanbare snacks. Eerder heb ik mijzelf al opgeofferd en een aantal van die lekkere zakjes opengetrokken en deze bites bevielen toen al goed! Sinds de eerste bite laat ik vrijwel wekelijks 4 van die units door de brievenbus glijden. Ik laat mij namelijk graag verrassen en ze zijn onwijs gemakkelijk om mee te nemen.

Inhoudsopgave

 

Nieuwe smaakjes

Iets nieuws proeven? Dan sta ik altijd vooraan. Een nieuwe snack proeven? Dan sta ik springend vooraan! Bites We Love komt regelmatig met nieuwe bites. Deze keer deden de namen mijn wenkbrauwen licht fronzen, want wat denk jij als ik zeg: Lavender Pecan? Of Sweet Rosemary? Niet te lang over nadenken dacht ik, gewoon proeven!

 

Wie zoet is, krijgt lekkers...

De nieuwe bites zijn zoet! Allereerst #59 Sweet Rosemary. Een mix van pinda's, cashew, pecan en macadamia in een jasje van honing, rozemarijn en dat alles licht gezouten. De smaak van gesuikerde pinda's, maar dan met een verrassende twist van rozemarijn. Ja, deze begrijp ik!
#57 Lavender Pecan bevat, zoals de naam al doet vermoeden, pecannoten met een vleugje lavendel. Ook deze zijn gesuikerd en ook weer onder te verdelen in de zoete snacks. Zoet én lekker, dat wel. Nummer #56 heet Suzie's apple pie en doet inderdaad denken aan een appeltaartje, ik mis alleen de slagroom ;)
En dan mijn favoriet van deze vier: #55 Will you berry me? O, yes I will! Een fijne mix van cashewnoten, rozijnen, bessen en vanille. Lekker om zijn eenvoud en verschillende structuren.

 

Bites

 

Bites We Love blijft elke keer verrassen. Deze smaken zijn lekker zoet, maar ook de hartige snacks zijn goed vertegenwoordigd en eigenlijk meer mijn ding. En dat is wel leuk van dit concept. Op de site kan je aangeven wat je van de bites vond en zo krijg je een bite die niet met jouw smaak matcht niet nog eens op je deurmat. En die ene waar je hart wel sneller van ging kloppen, des te vaker! Speciaal voor jullie lieve Fit Girls hebben we ook nog eens een korting voor je geregeld: door de code 'FITGIRLCODE' te gebruiken krijg je 50% korting op je eerste box. Deze code is geldig t/m 1 november dus be quick!