Bites we love is sinds een aantal weken mijn makkelijke snack leverancier. Bij Bites we love bestel je kleine zakjes met snacks in de vorm van bijvoorbeeld nootjes, chocolade en gedroogd fruit. Het assortiment van ruim 50 verschillende bites heeft voor ieder wat wils en wordt super easy bezorgt in jouw brievenbus. 

 

Gemak dient de mens

Bites we love weet, net als jij een ik, dat er tussen de maaltijden voldoende ruimte is voor een snack. En daarbij is het heerlijk om lekker af te wisselen tussen verschillende soorten snacks. Wanneer je daar niet over hoeft na te denken en de tussendoortjes met alle gemak van de wereld uit de brievenbus worden gevist, wordt het pas echt leuk! Bites we love heeft heel veel verschillende soorten bites die jij wekelijks of tweewekelijks ontvangt. De bites zijn ontzettend makkelijk om mee te nemen en met hun 40 tot 50 gram een mooie portie.

 

Biteswelove

 

De keuze is reuze

De bites van Bites we love hebben allemaal een nummer. Ik heb van de ruim 50 varianten inmiddels 16 exemplaren mogen keuren. Daarvan zat er geen 1 bite die ik niet heb opgegeten. Per bestelling ontvang je 4 verschillende bites. Via de website kan je aangeven wat je van de bites vond en welke je nogmaals lust. Daarbij heb je drie keuzemogelijkheden. Allereerst kan het natuurlijk zijn dat je een bite niet lekker vindt, omdat het gewoonweg je smaak niet is. In dat geval krijgt deze bite een rood kruis, wat zoveel betekent als: het maakt mij niet uit wat je met deze bite doet, als ik ‘m maar nooit meer in mijn brievenbus vindt. De tweede optie is een hartje. De bite krijgt een hartje als jij en de bite oké zijn met elkaar, prima om elkaar nog eens te zien, maar een vaste relatie zit er niet in zeg maar. En dan kan je tot slot kiezen voor de verdubbelaar. Twee hartjes die jij toekent aan de bite waar jouw hart twee keer zo snel van gaat kloppen. Een match die jij het liefst elke week in je brievenbus ziet verschijnen en nog voor de doos goed en wel open is, hebt verorberd.

 

Mijn hart ging sneller kloppen van nr. 28 Pecan Pie en nr. 49 Garlic Explosion. Verrassend, divers en gemakkelijk. Ik houd ervan! Heb jij al kennis gemaakt met de bites van Bites we love? Wat zijn jouw favorieten? 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.