9 cadeau ideeën voor hem onder de 20 euro

Mind & Wellness door Elsemieke

Wanneer je voor een man iets wil kopen, is jouw inspiratie misschien mijlen ver te zoeken. Hét perfecte cadeau vinden voor hem is namelijk nog zo gemakkelijk nog niet. Wil hij nieuw gereedschap, kaartjes voor die ene nieuwe film, een goed boek of geef je hem toch maar een nieuw parfum? Wij hebben 9 cadeau ideeën voor hem onder de 20 euro voor je verzameld.

9 cadeau ideeën voor hem onder de 20 euro

Is je geliefde jarig, je vader, je oom of toch je broertje? En heb je geen idee of hij nu een ervaring of een cadeautje voor zijn verjaardag wil? Al deze vragen blijven continu door je hoofd dwalen, want jeetje wat is het lastig! En toch komen we ieder jaar met een cadeau, waarbij we niet alleen de mannen verrassen, maar ook onszelf. Want hoe hebben we dit jaar op zo’n geweldig idee kunnen komen? Aan je vader zal het niet gelegen hebben, want die beweert met alles blij te zijn. Je broer vergeet zijn wensenlijstje door te sturen en je opa heeft geen idee hoe de technologie van tegenwoordig werkt. En als je budget niet zo groot is, dan wil je misschien wel een cadeau voor hem onder de 20 euro. Herkenbaar? Wij hebben 9 cadeau ideeën voor hem onder de 20 euro voor je op een rijtje gezet.

1. Foto op canvas

Je vader, broer of opa vindt ongetwijfeld niets leukers dan een persoonlijk presentje van je krijgen. Het is dan ook een goed idee om een foto op canvas te kiezen wanneer je je geliefde écht blij wil maken. Zoek de mooiste foto van jullie samen en zorg ervoor dat 'ie aan de muur van de jarige belandt. Memories gegarandeerd!

2. Zelfgemaakte scrub

In het rijtje cadeau ideeën voor hem kan deze natuurlijk niet ontbreken: de zelfgemaakte scrub. Je kunt alle kanten op met kleuren, versiering en geur. Echt een persoonlijk cadeau dus! Super leuk om te krijgen en vergeet er natuurlijk niet eentje voor jezelf te maken. Zo moet het: doe een half kopje suiker, een scheutje olijfolie en zo'n twintig druppels etherische olie naar keuze (bijvoorbeeld lavendel, citroen of eucalyptus) in een kom en meng het goed door elkaar. Giet het vervolgens over in een potje. Dit potje kun je nog leuk versieren met lintjes en een zelfgemaakt label.

3. Een pot met bijna-klaar koekjes

Deze pot met bijna-klaar koekjes is een van de lekkerste cadeau ideeën voor hem in dit lijstje. Deze bevat alle droge ingrediënten van een koekje, die de ontvanger vervolgens zelf kan maken. Kies een lekker koekjesrecept en vul een pot met alle droge ingrediënten. Begin met een laagje bloem of zelfrijzend bakmeel, vervolgens een laagje suiker en bovenop bijvoorbeeld kleine stukjes chocola, nootjes of gedroogd fruit. Voeg een kaartje toe met daarop de 'natte' ingrediënten (boter, eieren, etc.) uit het recept die de ontvanger nog toe moet voegen en klaar ben je.

4. Memory jar

Dit is een heel persoonlijk cadeautje in deze lijst van cadeau ideeën voor hem onder de 20 euro! Schrijf op kleine (gekleurde) briefjes alle leuke dingen die jullie het afgelopen jaar hebben gedaan en stop deze briefjes in een mooie transparante pot. Je kunt er ook nog wat kleine foto's of souvenirs van jullie reisjes, bioscoopmarathons of stapavondjes bijvoegen.

5. Ga naar de Markthal in Rotterdam

Ben je al eens in de Markthal in Rotterdam geweest? Deze bijzondere overdekte marktvloer met lekkere foodshops móet je gezien hebben. Neem je vader, opa, broer of lover mee naar dit foodwalhalla en trakteer hem op een drankje en een lekker hapje. Cheers!

6. Koop een grote Tony Chocolonely jar

Wie houdt er niet van de (h)eerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely? Gelukkig zijn er ook heuse boxen te bestellen van dit goddelijke chocolademerk. Je kunt het cadeaudoosje dat er omheen komt helemaal zelf ontwerpen. Wat een feest!

7. Een lederen BBQ schort

Een man die niet van barbecuen houdt... bestaat dat? Nee, we willen niet alle mannen over een kam scheren. Maar we denken dat menig man hier wel gelukkig van zal worden. BBQ season started! 

8. Koop een lekkere fles whiskey 

Whiskey, toch wel een van de bekendste alcoholische versnapering voor mannen. Jameson is één van de meest gedronken dranken ter wereld, daar moet jij je vader toch mee kunnen verblijden? We think so! 

9. Geef hem een sieraad

Is je vader, broer of vriendje niet vies van sieraden zoals horloges, kettingen, armbanden of ringen? Dit is een mega origineel cadeau voor hem! Je kunt het nog persoonlijker maken door bijvoorbeeld zijn of jouw naam in een ring te graveren of een armband of ketting geven met een speciale betekenis. Wees creatief!