Niet lekker in je vel zitten. Richt je op je mentale gezondheid in 2021

Mind & Wellness door jules-pruijn

Het is alweer bijna 2021. Het was een gek jaar, dat het voor veel mensen mentaal erg zwaar heeft gemaakt. Steeds meer mensen zitten niet helemaal lekker in hun vel en weten niet goed hoe ze hiermee om kunnen gaan. Herken je dit? Misschien kan je dan eens nadenken om erover met iemand te praten die hier verstand van heeft. In deze blog vertellen wij je meer over wat Mindler jou kan bieden door met een van hun psychologen te praten.

Wat is Mindler?

Mindler is een digitale GGZ-instelling. Vaak kom je op een lange wachtlijst terecht als je met een psycholoog wil praten. Bij Mindler is dit het tegenovergestelde, als je wil kan je bij Mindler vaak al dezelfde dag geholpen worden. Mindler maakt het mogelijk om therapie te krijgen, in je eigen veilige omgeving.

Hoe werkt het?

Mindler werkt met een stappenplan van 3 stappen. Mindler heeft een hele handige en overzichtelijke app, die je kunt downloaden in de app store. Dit is dan ook stap 1 van het stappenplan. Wanneer je de app hebt gedownload kan je je registreren als gebruiker. Stap 2 is het kiezen van een behandelaar die jou aanspreekt. Hierna kan je kiezen wanneer en hoe laat je een intakegesprek zou willen hebben met de behandelaar. Let op: je hebt een verwijsbrief nodig van je huisarts om een intakegesprek aan te kunnen vragen bij Mindler. De laatste stap: ga in de app naar jouw geplande intakegesprek. Zodra de tijd van jouw intakegesprek is aangebroken, klik je op de knop “afspraak starten” en dan begin je het gesprek met jouw behandelaar. Wat ook fijn en belangrijk is om te weten; de behandeling bij Mindler wordt volledig gedekt door je zorgverzekering.

De psychologen

Bij Mindler spreek je gegarandeerd met een erkende psycholoog. Op de psychologenpagina is een uitgebreid overzicht te zien van de psychologen van Mindler. Hier kun je goed kijken wie de psychologen zijn, zodat je kunt kijken wie een goede match is voor jou!

Mindler wordt ook geadviseerd door ZorgDomein. Zij verbinden zorgverleners met zorgvragers. Contact opnemen kan altijd!

Meer blogs lezen over je mentale gezondheid? Bekijk onze mind pagina.