Cheer voor onze wielrenners @ Tour de France, en win een reis naar Parijs

Lifestyle & Tips door christel-gerritsen

Het EK voetbal loopt op zijn einde en de Olympische Spelen liggen nog wat ver, maar niet getreurd. Afgelopen zaterdag is namelijk de Tour de France begonnen! Hier heb ik dondersveel zin in, want ik ben een dikke fan van wielrennen. Het is een razend spannende sport met veel tactieken, treintjes en chasse patates! Vorig jaar brulde ik de longen uit mijn lijf toen het peloton door Utrecht raasde... In een split second vlogen Chris Froome, Nairo Quintana, Alberto Contador, Tom Dumoulin en Robert Gesink aan mijn neus voorbij. Juich jij dit jaar samen met mij voor onze toppers?!

Hoge verwachtingen

Tijdens de laatste Giro d’Italia zat ik gespannen achter mijn tv toen Steven Kruijswijk van Team LottoNL- Jumbo op weg leek om de Giro op zijn naam te zetten. Ik kon het niet aanzien toen hij, vanwege een val, door Vicenzo Nibali uit het roze werd gereden. Echt, mijn hart brak. Ik huilde van binnen. Nu zijn er een fonkelnieuwe kansen in de Tour de France, want na de goede prestatie in de Giro d’Italia zijn de verwachtingen voor Team LottoNL - Jumbo torenhoog. We willen natuurlijk allemaal dat Timo Roosen een etappe wint, het geel om de schouders van de kersverse Nederlands kampioen Dylan Groenewegen zien of  Wilco Kelderman een bergrit wint en de witte trui (jongerenklassement) een dagje draagt. Ha Tom, als je meeleest; ik gun jou ook een overwinning hoor, maar Wilco nét iets meer!

Lotto

Lotto

Juichteam

Om die overwinningen binnen te slepen hebben de Team LottoNL- Jumbo renners een flinke dosis support nodig. En dat gaan wij regelen! Tijdens deze drieweekse Franse beproeving rijdt er een Lotto juichteam door Frankrijk. In een gepimpt VW busje doen wielerfans Stefanie Hofwegen, Dennis Hoogeveen en Frank van Kuilen verslag van de Tour de France. Met foto’s, video’s en interviews met supporters langs de kant delen zij hun belevenissen via social media. Maar Team LottoNL- Jumbo kan meer support gebruiken... Aangezien mijn gebrul alleen niet al te veel indruk maakt, moeten we samen juichen om de renners te supporten! En dit doen we op samenjuichen.nl, want daar kun jij een aanmoedigingsslogan posten en delen. Een jury kiest iedere dag de origineelste slogan die vervolgens de volgende dag live aan de renners van Team LottoNL- Jumbo wordt getoond. Hoe leuk is dit? En hoe leuk is het voor Team LottoNL-Jumbo om extra support te krijgen? Als beloning voor jouw efforts maak je iedere dag kans op een gesigneerd wielershirt. Daarnaast wordt er onder alle deelnemers ook nog een te gekke hoofdprijs verloot; een citytrip naar Parijs ter waarde van €1500,-. Uh, yes?!

Ik zou het wel weten en als de wiedeweerga mijn aanmoedings slogan posten! Enne, nu verheug ik mij helemaal op een overwinning van Team LottoNL-Jumbo. Ik zet de champagne alvast koud…