Valentijnsdag. Een van de meest commercieel uitgemolken ‘feestdagen’ van het jaar. En dat terwijl het niet eens een feestdag is, best knap als je het zo bekijkt! Het hele chocolade-roosjes-date-circus lijkt met het jaar groter te worden. Je zou zeggen dat wij Fit Girls naast het krullen van ijzer en mealpreppen geen tijd hebben om te daten, maar niets is teveel voor ons! Daten met een Fit Girl heeft zelfs massive voordelen. Lees: een squat booty om door een hoepeltje te halen, oneindig uithoudingsvermogen (vul het zelf maar in) en een portie ambitie waar je U tegen zegt! Maar heren, wees gewaarschuwd: Fit Girls hebben een gebruiksaanwijzing.

#1 Eetlust

Iedereen houdt van eten, maar Fit Girls houden van eten x10. Er bestaat een grote kans dat Mrs. Squatgraag een eetlust heeft waar jij als man een flinke punt aan kan zuigen: ze moet tenslotte haar spieren voeden. Over voeden gesproken: dat betekent dus niet dat je haar zomaar alles kan voorschotelen. Nooit van macro’s gehoord? Tijd om je in te lezen!

#2 Picture it

Wanneer er dan een door haar goedgekeurde maaltijd op tafel is verschenen, betekent dat nog niet dat je al mag beginnen met eten. Nee nee, jongeman: er moet eerst nog een foto gemaakt worden voor Instagram, Snapchat, Facebook en eentje voor haar coach op Whatsapp.

#3 Cheatday

Een nationale, wekelijks terugkerende feestdag voor ons Fit Girls. Op deze dag verwennen wij onszelf graag met chocola, pizza, ijs en andere guilty pleasures. Wat is er nou romantischer dan het delen van een ontelbaar aantal Milka-repen?

#4 Gymtime

Naast eten is sporten een van de basisbehoeften van een Fit Girl. Logischerwijs zal ze haar gymtime écht niet zomaar laten schieten voor een date. Een staande ovatie voor de man die dit wél voor elkaar krijgt: jij bent waarschijnlijk door keuringsfase nummer 1. Extra punten scoren? Stel voor om samen te gaan sporten! Dubbele punten voor jou gezien je haar niet vraagt om haar gymtime te skippen én je laat zien dat jij ook graag fit blijft: daar krijgen wij Fit Girls spaghettibenen van!

#5 Challenge her

Een Fit Girl houdt van een uitdaging. Voor de slow-thinkers onder jullie: daag haar dus uit. Ga iets actiefs doen op date of daag haar uit in de gym. Fit Girls zijn er aan gewend om voor dingen te moeten werken, ook voor jou werken ze dus graag: mits ze je zien zitten natuurlijk! NOTE: dit betekend dus niet dat je je best niet hoeft te doen, moge dat even duidelijk zijn.

#6 Be a cheerleader

Niet letterlijk natuurlijk, maar steun haar en moedig haar aan! Je hoeft onze doelen niet per se te delen, maar een gezonde dosis interesse is een must. Wij hebben namelijk niet nog iemand nodig die met ongewilde commentaren komt aanzetten en onze doelen niet serieus neemt. ‘Ga je nu al weer sporten?’ is een enkeltje voordeur.

Met deze uitgebreide gebruikswijzing moet jouw Valentijnsdate met een Fit Girl wel een succes worden. Om het je nóg een beetje gemakkelijker te maken, daag ik alle Fit Girls die dit lezen uit om extra tips & tricks achter te laten in de reacties. Happy Valentines day!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.