We found it: Dé oplossing tegen schuurplekken

Fit & Training door christel-gerritsen

Rokjesdag is de dag waarop vrouwen blootbeens en kortgerokt door de stad zwieren. Niets heerlijker dan dat! Al kun je op warme dagen nog wel eens last krijgen van wat huidirritatie tussen je dijen doordat je benen tegen elkaar schuren. En dit is minder gezellig, want miljoenen vrouwen hebben hier last van. Jong, oud, slank postuur of een met een paar pondjes meer, het maakt niet uit: wij vrouwen delen dit probleem!

Goodbye talkpoeder en duct tape

Zoek je op 'skin chafing' dan spuugt Google zo 640.000 resultaten uit met daarin talloze oplossingen tegen dit probleem. Strakke shorts onder je jurk of rok dragen, het gebruik van vaseline, talkpoeder en zelfs duct tape om gevoelige tepels te beschermen. Ouch! Ik verzin dit niet! Dit gebeurt echt.

Vanaf nu is daar een einde aangekomen en wordt het leven een stuk leuker, want de nieuwe Huidcontact spray van Smoovall voorkomt huidirritatie door wrijving. Yes! Deze  spray is niet alleen handig op rokjesdag, maar ook tijdens het sporten kun je op vervelende plekken ontiegelijke last van huidschuring krijgen. Denk aan je sportbh die langs je huid schuurt bij een rondje spelen in de gym, je lies of zitvlak tijdens wielrennen of je shirt wat langs je tepels schuurt bij een potje hockey of voetbal. Ook dan werkt de chille spray als een onzichtbare en ademende beschermlaag en voorkomt het huidirritaties en pijnlijke plekken. Dit is dus precies waar wij lang op gewacht hebben.

Smoovall

Even sprayen en je bent klaar om te gaan

De spray is ook nog eens ideaal. Het gebruik is namelijk reuze eenvoudig. Je schudt het spuitbusje goed voor je het gebruikt, sprayt het gelijkmatig op je problemzone, wacht twintig tot dertig seconden en you're ready to go. En omdat het na het opdrogen geheel onzichtbaar is en niet afgeeft ziet een ander er niets van, wel zo handig. Of dit product lang werkt, wil je weten? Je bent minimaal vier uur beschermt tegen wrijving, afhankelijk van de intensiteit van bewegen. Vergeet dan niet om opnieuw te sprayen, want net als zonnebrandcrème moet je dit eens per zo veel uur herhalen. De spray is lekker klein van formaat (80ml) en past daardoor in de kleinste tas. En door de handige draaikop is een dop overbodig, die raak je toch alleen maar kwijt.

Ik ben fan jongens. Dit product is onzichtbaar, plakt niet, je krijgt er geen vieze handen van en ruikt ook nog eens lekker. I like! Je zal dit item dus nog wel vaker op Fitgirlcode voorbij zien komen! Wil je Smoovall zelf eens proberen? Bestel 'm dan hier!