Deze dingen moeten écht mee in je strandtas

Lifestyle & Tips door christel-gerritsen

Oh jongens, ik zit echt al een beetje in de vakantiesferen hoor! De zomer komt steeds dichterbij en binnenkort staat er zelfs al een kort zonnig reisje op de planning. Een weekje lekker onbezorgd van de warme zon en zee genieten, hmmm. Een bezoekje aan het strand is natuurlijk een must tijdens mijn trip! Wat er nou écht in je strandtas moet zitten? Ik ga het je nu vertellen! 

  1. Spiegeltje

Ik ga altijd zonder make-up naar het strand. Toch vind ik het fijn om na een lange stranddag even wat leuks te doen met mijn haar voordat ik aan tafel schuif voor het diner. Een leuke beachy vlecht ofzo. Dan kun je toch echt niet zonder spiegeltje!

  1. Elastiekjes

Ik heb een bos haar waar ontiegelijk veel volume in zit. Even met mijn handen door mijn haar en het zit meestal goed. Normaal ben ik hier enorm tevreden mee, maar als ik naar het strand ga wikkel ik mijn weelderige lokken het liefst in een knotje. Lekker makkelijk en niet te warm voor in de zon. Elastiekjes zijn dus essentieel!

  1. Zonnebrand

Niet te vergeten! Dit is waarschijnlijk het allerbelangrijkste item in je strandtas. Vroeger wilde ik altijd poepiebruin worden en smeerde ik me op de eerste dag al in met kokosolie. Inmiddels ben ik er achter gekomen dat dit niet bijster goed is voor je huid. Nu smeer ik me de hele zomer in met factor 30, zo blijf ik goed beschermd. Ik gebruik altijd Fluide Solaire Wet or Dry van Biotherm. Deze zonnebrand smeert het lekkerst en je kunt hem ook aanbrengen na een flinke plons in het water of op een natte huid. Bovendien ruikt het goedje goddelijk naar citrus!

strandtas

  1. Tijdschrift

Hoewel ik de leukste tijdschriften online lees, vind ik het toch wel fijn om op het strand lekker ouderwets door een magazine te bladeren en de leukste artikelen te lezen. Eenmaal op Schiphol koop ik de fijnste magazines, en die gaan zo hup meteen mijn strandtas in. Dan heb ik ook meteen het vakantie gevoel te pakken!

  1. Sjaal

Huh, wat, sjaal? Ik bedoel wel een dun XL formaat sjaal of een pareo. Eentje die niks weegt en die je makkelijk kunt oprollen om mee te nemen. Zo’n mega lap kun je heel easy om je heen te knopen als je een ijsje gaat halen of leg je lekker onder je hoofd als het tijd is voor een mini schoonheidsslaapje. Super handig dus!

Wat neem jij altijd mee in je strandtas? Zijn er nog dingen die ik écht niet mag vergeten?! Let me know in de comments!