Deze to-go bekers zijn goed voor het milieu en je portemonnee

Lifestyle & Tips door robin-den-besten

Confession: Het is jaren een gewoonte van me geweest om meer dan eens per week een koffietje, bakje yoghurt of ander ontbijtje on the go te halen. Ik zag het als een soort traktatie voor mezelf en het scheelde me weer tijd en ruimte in m'n toch al zware tas.

In diezelfde jaren leefde ik enorm bewust, probeerde ik meer te sparen en was ik al heel erg bezig met het milieu. Tot ik me op een dag realiseerde dat ik eigenlijk helemaal niet zo goed bezig was en dat deze routine alles behalve bijdroeg aan mijn gezonde, bewuste en besparende lifestyle. Tijd voor verandering! Maak jij je ook nog regelmatig 'schuldig' aan zo'n ontbijtje of koffie on the go? Dan gaan deze to go bekers daar hopelijk voor goed verandering in brengen!

Koffiebekers

Wat zou je 's ochtends zijn zonder een heerlijke kop koffie. Met deze koffiebekers kun jij jouw heerlijke kopje van thuis, overal veilig en warm mee naartoe nemen. 'S ochtends alleen even je koffieapparaat aanslingeren en je kunt met een verse koffie de deur uit. Genieten!

Ontbijt & lunchbekers

Die tomaatjes in een plastic verpakking zijn zo gekocht. Hetzelfde geldt voor dat yoghurtje met muesli; perfect als gezond ontbijt of healthy snack, maar minder goed voor de portemonnee en het milieu. Deze bakjes bewijzen dat zelf meenemen net zo makkelijk is.

Met deze fijne en vooral handige bekers en bakjes hoef jij nooit meer iets onderweg te halen. Zet al je bakjes de avond van tevoren klaar en je hoeft de volgende dag nergens meer over na te denken. Zo weet je zeker dat je altijd een lekker kopje koffie en gezonde lunch mee hebt, bespaar je geld en ga je nog bewuster om met het milieu!