Doe jij mee met de ABN AMRO Ladies Bootcamp?

Fit & Training door roos-aduagyei

Een bootcamp is echt een perfecte manier om alles te geven binnen één uur. Omdat je samen met anderen bent, zul je minder snel opgeven en vaak zet je juist daarom een tandje bij. Ze kunnen buiten gedaan worden maar natuurlijk ook gewoon binnen. Wat nou als ik jullie vertel dat je op 9 februari met 100 vrouwen mee kunt doen aan een gratis sessie op een toplocatie?

Dus, kort samengevat: Op 9 februari om 7:15 stipt verzamelen jij en je vriendinnen je in Ahoy Rotterdam voor een bootcamp les. Lig je liever nog in bed om die tijd? Ach welnee, na deze sessie hebben jullie sowieso energie voor 10!

bootcamp

De dinsdag van het ABN AMRO World Tennis Tournament staat volledig in het teken van Ladies Day. En één van de activiteiten die daarbij hoort is een kneiterharde work-out om 7:15 's ochtends in Ahoy Rotterdam in samenwerking met The Bootcamp Club. Meedoen kost je helemaal niks, noppes, nada! Dus eigenlijk heb je geen excuus om je leukste vriendinnen niet mee te slepen naar deze sportieve ochtend.

Het startschot wordt door niemand minder gegeven dan Richard Krajicek en jullie zullen na de training verwend worden met een heerlijke smoothie. Wie wil dat nou niet?! En aan het ABN AMRO World Tennis Tournament doen ook verschillende toptennissers mee zoals Roger Federer, dus wie weet vang je daar ook nog wel een glimp van op ;) Mocht je ze sowieso willen zien op de wedstrijden die avond, dan kun je die dag ook een kaartje kopen voor €20 in plaats van €35!

Ik doe mee!

Wil jij je aanmelden voor deze toffe bootcamp? Dit is wat je ervoor moet doen:

  • Ga naar www.thebootcampclub.nl
  • Log je in of registreer eerst
  • Klik op 'trainingsrooster'
  • Selecteer Rotterdam en Ahoy Rotterdam
  • Kies 'ABN Amro Ladies Bootcamp'
  • YES! Je staat nu ingeschreven voor de training.

Ga jij je inschrijven voor deze lekkere workout? Laat het ons dan vooral even weten in de comments, wij zijn heel benieuwd naar wie het aandurven! See you there! :)