Eventverslag: Manhattan hotel & ABN AMRO ladies bootcamp!

Fit & Training door lotte

Zoals eerder aangekondigd, vond op 9 februari de ABN AMRO ladies bootcamp plaats. Dit event werd georganiseerd tijdens het World Tennis Tournament en vond dus ook plaats in Ahoy Rotterdam: ZO GAAF! Omdat ik als een van de weinige uit het Fitgirlcode team niet in Rotterdam woon, werd ik als waar prinsesje ontvangen in het Manhattan Hotel zodat ik de volgende ochtend tóch om 7.00 paraat kon staan voor de ladies bootcamp. Wat voor coole dingen ik daar heb meegemaakt en hoe ik dat heb ervaren lees je in dit eventverslag!

Manhattan Hotel

Maandag 8 februari. Ons kleine kikkerlandje verkeerde zich in een code-geel situatie. Windstoten van meer dan 380.000 km/u schoten over het land. Liters regendruppels maakte hier dankbaar gebruik van en voerde een heuze regendans op, niet wetende dat ze enkele seconde later met een rotvaart hun noodlot tegenmoet zouden gaan op mijn voorruit. Terwijl de lucht 'vijftig tinten grijs' een hele andere betekenis toekende, vloog ik in mijn rode bolide richting Rotterdam. Eenmaal aangekomen op de Coolsingel moest ik moeite doen de voetgangers, die overstaken op de ontelbare zebrapaden, te onderscheiden van de dansende regendruppels terwijl mijn TomTom in een heftige discussie met zichzelf was beland. Deze veelbewogen en uitdagende heenreis zorgde voor een bijna euforisch ontvangst in het hotel. Deze euforie vermenigvuldigde zichzelf x10 toen ik mijn hotelkamerdeur opensloeg: WAUW. Ik plofte mijn tassen op de grond en gunde mijzelf even een momentje van bezinning.

Een kort momentje weliswaar, want daarna ben ik als kip zonder kop mijn kamer gaan verkennen. Ik begon bij de badkamer, die zo'n beetje net zo groot was als mijn eigen slaapkamertje, vervolgde mijn weg langs de óntzettend goed gevulde mini-bar, checkte mijn shape in de perfecte selfiespiegel aan de muur en droomde eventjes weg bij het prachtige uitzicht vanaf de twaalfde verdieping. Mijn dagdroom eindigde abrupt toen ik me realiseerde dat ik nog geen bed-bommetje had gemaakt. Slechte move als je jezelf beloofd had om nog te gaan sporten. Na een uurtje genoten te hebben van het bed, heb ik mijzelf bij elkaar geraapt en ben ik de gym gaan verkennen. Van cardio-apparatuur tot dumbells en medicine-ballen: het was er allemaal! Dit alles in combinatie met de ligging, namelijk recht tegenover het Centraal Station en dus op een steenworp afstand van het centrum, maakt het Manhattan Hotel vrijwel perfect. Wil jij je net als ik een prinsesje voelen? Laat je dan, wanneer je een weekendje naar Rotterdam gaat, ook heerlijk verwennen in het Manhattan Hotel!

image1

ABN AMRO ladies bootcamp

Na een nachtje hemelse slaap ging om 6.00 mijn wekker voor de volgende toffe ervaring: de ABN AMRO ladies bootcamp. Met een heerlijk verwen-ontbijtje op schoot van het hotel, reed ik om 6.30 de dag tegenmoet, op naar Ahoy Rotterdam. De wind was voelbaar vermoeid van zijn krachtmeting de voorgaande dag, maar liet zich niet uit het veld slaan. Gelukkig vond de bootcamp binnen plaats, wat oprecht een unieke ervaring was. Onder leiding van de instructeurs van The Bootcamp Club Rotterdam verkende we al zwetend de hallen van het World Tennis Tournament. Er ging een wereld voor mij open, omdat ik nog nooit op een dergelijk evenement als het WTT was geweest. Een ware uitdaging voor mijn spanningsboog, die op dat moment het best te vergelijken was met die van een goudvis. Al squattend en rennend keek ik mijn ogen uit terwijl we rond hobbelden in een van de vele foodcourts van het evenement. Na een half uurtje baanden we ons al sprintend naar de eindlocatie: DE tennisbaan waar alle wedstrijden van het WTT op gespeeld worden. Ik had dit nog nooit in het echt gezien en kon het op dat moment het beste vergelijken met een hele heldere ster aan een donkere hemel: ontzettend cool! Na een korte traploop-interval hebben we de bootcamp afgesloten met een heerlijke smoothie: een perfect, sportief begin van de dag.
12670151_1131652473513731_1853237887181050120_n

12705704_1131652750180370_1839433044702436141_n

12670257_1029075600483429_3972029601589025070_n

Ik hoop dat ik jullie met dit eventverslag een goede indruk heb kunnen geven van mijn onwijs toffe dag. Graag wil ik bij dezen de gelegenheid nemen om The Manhattan Hotel, ABN AMRO en The bootcamp club Rotterdam te bedanken: ik heb genoten!

Kom jij de volgende keer ook?

Liefs,

Lot (@lifewithlot)