Door deze re-usable waterflessen wil jij nooit meer plastic flesjes kopen

Lifestyle & Tips door robin-den-besten

Ik probeer de laatste tijd steeds bewuster te letten op hoe ik omga met het gebruik van plastic flessen. Ik koop zo min mogelijk producten die in plastic verpakt zitten, neem altijd mijn eigen tas mee als ik ga winkelen en neem mijn eigen koffie beker mee als ik onderweg ben. Ook drink ik natuurlijk zo veel mogelijk water uit mijn eigen waterfles, maar deze is behoorlijk aan vervanging toe. Dus ging ik online opzoek naar een nieuwe favoriet. Toen vond ik deze fantastische re-usable waterflessen en besloot ik die met jou te delen. Zodat ook jij nooit meer een plastic flesje wilt kopen. 

re-usable waterflessen

Deze waterfles is naast heel praktisch ook nog perfect voor iedere cactuslover? Maar dat zijn we stiekem allemaal toch?

re-usable waterflessen

Vind je 'gewoon' water een beetje saai smaken? Met deze waterfles maak jij makkelijk je eigen infused water. 

re-usable waterflessen

Dat deze waterflessen een heel fijn kleurtje hebben is al top, maar je kunt er ook zowel warme als koude drankjes in bewaren. Win win!

re-usable waterflessen

Ons favo proteïnemerk Fitshe heeft deze fijne shakebeker ontwikkeld, die ook perfect kan als waterfles. En laten we eerlijk zijn, het design is ook wel heel mooi toch?

re-usable waterflessen

We hebben allemaal wel eens van die dagen waarop we liever gin in onze waterfles doen toch? ;) 

re-usable waterflessen

Deze is lekker tropisch en heeft een ingebouwd rietje, wat het ook een ideale sport bidon maakt!

re-usable waterflessen

Onze eigen Fitgirlcode waterfles mocht natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken, wist je dat er maar liefst 1 liter water in gaat? 

Met deze flessen in huis, heb je nooit meer een excuus om een plastic flesje te kopen. Beter voor jou én voor het milieu. En daar worden wij dan ook weer heel blij van! Laat je even weten welke het is geworden?