Fit, food & fun: geniet met je vrienden van het leukste weekend van 2017!

Events door michelle-den-elzen

Wil jij een leuk weekendje met je vriendinnen weg, genieten van goed weer en het allerlekkerste eten, maar toch ook een workout knallen of je dag beginnen met een fijn potje yoga? Dan hebben we een enorm goede tip voor je!

Heb je namelijk al eens gehoord van Healthy Fest? Dit driedaagse festival combineert al het leuke van een weekendje weg en de gezelligheid van festivals met een flinke dosis health, sporten en mindfulness. Van 19 t/m 21 mei kun jij jouw fitte hart ophalen, want je zult voorzien worden van heerlijk eten op de foodmarket, workouts met de leukste trainers en de nieuwste trends. Er zijn ontzettend veel verschillende workshops, dus de keuze is reuze!

healthy fest

Train & relax

Keihard knallen tijdens een bootcamplesje? Dat kan! Voor het eerst een poging doen tot wielrennen? Ook mogelijk! De allernieuwste trends uitproberen zoals broga, bossaball of floatfit? Wordt voor gezorgd! Geen zin om te trainen en gewoon lekker een drankje doen bij een kampvuur met wat livemuziek op de achtergrond? Sure, no problem! Bij Healthy Fest leeft iedereen volgens het motto ‘niks moet, alles mag’. Het resultaat? Een ongelofelijk goede vibe, veel ruimte voor genieten en een gezellig weekend met gelijkgestemden!

Benieuwd wat je nou precies kunt verwachten? Bekijk dan vooral de aftermovie hieronder eventjes om alvast een voorproefje van het weekend te krijgen!

Wil jij ook tijdens dit superleuke weekend je batterij opladen met je vrienden? Boek dan nu een 8-persoons huisje en krijg een half uur personal trainer cadeau! (Yes!) Dus trommel je vriendinnen op, blokkeer het weekend in je agenda en boeken maar. Kun jij nou geen 7 andere enthousiastelingen vinden? No worries! Verblijf kun je al regelen vanaf 2 personen. :)

healthy fest

Wie, wat, waar?

  • Wanneer: 19 t/m 21 mei
  • Waar: Center Parcs de Eemhof, Zeewolde
  • Hoeveel: prijzen hangen af van je keuze voor een accommodatie, maar beginnen al bij €199,-
  • Tickets: koop je hier

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met Healthy Fest geschreven. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! :)

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.