5x Handige kookboeken voor de lekkerste snacks

Food & Recipes door nikki-batenburg

Zoals je misschien al hebt kunnen merken zijn wij nogal weg van lekkere snacks; het liefst iets met chocolade of pindakaas. Maarrr, ook gezonde snacks gaan er bij ons goed in! Naast snacken hebben we ook een grote liefde voor mooie kookboeken. Combineer deze twee liefdes met een healthy lifestyle en... jawel hoor! Dan heb je onze favoriete kookboeken dedicated to de allerlekkerste, gezonde snacks. We hebben onze favorieten voor jullie op een rijtje gezet. Happy cooking! ;)  

 

 

handige kookboeken

Sweet 'n Salty recipes - Fitgirlcode

Het team van Fitgirlcode is gék op snacks! Een lekkere muffin, brownie of een paar koekjes, niks is voor ons te gek. Het liefst houden we het wel een beetje Fit Girl proof ;). Uiteindelijk hadden we zó veel lekkere recepten verzameld dat we besloten om deze allemaal te bundelen tot 1 boek: Sweet 'n Salty recipes. De naam zegt het al, dit boek staat vol met de lekkerste zoete én hartige snacks.De snacks zijn gezond en makkelijk te maken, win-win! Krijg jij hier net zo'n track van als wij? Je shopt dit leuke boek hier.

 

handige kookboeken

Power Bites - Christine Bailey

Chef-kok Christine Bailey deelt in haar boek Power Bites 30 lekkere, eenvoudige en vooral gezonde snackballetjes. Je kan ze eten als ontbijt wanneer je onderweg bent, maar ze zijn ook hartstikke lekker als snack. De balletjes zijn ook heel leuk om te trakteren en om het allemaal nóg mooier te maken: alle recepten zijn helemaal glutenvrij en vegan. We like! Je scoort het kookboek hier. 

 

handige kookboeken

Zoete Zin - Fidessa Docters van Leeuwen & Kirstin Hanssen

Fidessa en Kirstin zijn twee vriendinnen die het roer een tijdje terug hebben omgegooid. Ze bakken samen de lekkerste snacks waarbij ze gebruik maken van natuurlijke zoetmakers. Denk aan snackbars, ontbijtmuffins, brownies.... Oh my! Het water loopt me in de mond. Dit moeten je proberen! Je kan het boek hier kopen.

 

handige kookboeken

Energy Bites - Kate Turner

Dit boek staat vol met de lekkerste en gezondste snackballetjes, die er voor zorgen dat je meer energie krijgt. De energy bites houden je bloedsuikerspiegel laag, wat erg handig is wanneer je bijvoorbeeld een lange dag op school/kantoor zit. Daarnaast kun je er natuurlijk ook lekker thuis van snacken! Mm.. Klinkt goed! Klik hier voor het boek.

 

handige kookboeken

Zoet en Licht - Daisy Lowe

Daisy Lowe is een internationaal fotomodel en een échte zoetekauw. Helaas gaan die twee dingen niet altijd goed samen, omdat ze als model op haar lijn moest letten. Daisy ging op zoek naar gluten- en lactosevrije alternatieven die ze wél kon snacken. Deze kun je terugvinden in haar kookboek 'Zoet & Licht'. Wij zijn fan! Je scoort het kookboek hier.

 

handige kookboeken

Super healthy snacks - Jenna Zoe

In dit boek vind je meer dan 60 gezonde tussendoortjes, hartige hapjes en lekkere snacks. Hier krijgen wij spontaan trek van! Daarbij zijn alle recepten vrij van gluten, ei en melk én geraffineerde suiker. Woehoe, top! We krijgen meteen zin om deze lekkere snacks te gaan maken Je shopt het kookboek hier.

Hmmm.. Het wordt nog moeilijk om een favoriet te kiezen uit bovenstaand rijtje. Welke mik jij in je virtuele boodschappenmandje? Laat het ons vooral even weten, vinden we leuk!

Ook zo'n fan van snacks? Dan moet je deze echt proberen >