Ga Happy & Healthy het nieuwe jaar in!

Fit & Training door robin-den-besten

Het nieuwe jaar is begonnen, dus het is weer tijd voor goede voornemens! Wil jij, net als wij, 2017 met een Happy Healthy kickstart beginnen? Dan hebben wij iets heel gaafs voor je! Wij organiseren samen met Bibliotheek Rotterdam een power workout & healthy brunch voor jullie Fit Girls. Een betere manier om het nieuwe jaar te starten bestaat er niet, toch? Lees hieronder snel verder hoe jij bij dit exclusieve event kunt zijn!

Wie, wat, waar?

We gaan er vanuit dat we je interesse hebben gewekt en dat jij wel wilt weten hoe je 2017 kunt kickstarten. ;) Dat is eigenlijk heel simpel! Houd zondag 22 januari vrij in je agenda, dan zorgen Bibliotheek Rotterdam en wij voor de rest. Een killer workout, een gezonde brunch en een verdraaid knappe trainer (waarvoor je best even dieper wilt squatten om een wit voetje te halen): ze staan allemaal op de planning. Er zijn maar 60 plekken beschikbaar, dus weer er snel bij! Wat voor fantastische dingen je daar allemaal krijgt, lees je hieronder.

kickstart 2017

Een goddelijke bootcamp

Ooit gedroomd van een bootcamp die wordt gegeven door een personal trainer die ook nog eens internationaal model is voor o.a. Cosmopolitan en Bruno Banani? Dreams do come true! Niemand minder dan Jesse van Body & Mind Control (trainer van menig BN’er) zal jullie 45 minuten lang laten zweten. Ook hij maakte een behoorlijke transformatie door om te zijn waar hij nu is. (Lees zijn verhaal hier!) Als geen ander weet deze personal trainer dus hoe je het nieuwe jaar kunt kickstarten en de toon zet voor een fit en gezond 2017! De workout vindt plaats in de Centrale hal van Bibliotheek Rotterdam. Omdat ’s ochtends de bieb dicht is, sport je in een compleet lege Bibliotheek. Hoe tof is dat!

Healthy brunch

Alsof sporten (en wegzwijmelen) nog niet genoeg is, kun je daarna je hart ophalen met de lekkerste healthy brunch die je ooit hebt gegeten bij de Bistro Bar Binnenrotte! Om jullie even een beeld te geven: fluffy pancakes, bananenmuffins en een mueslibar vol lekkers waar jij je hele bakje vol wilt scheppen. Als kers op de gezonde taart krijg je ook nog eens een goedgevulde goodiebag mee naar huis vol met Happy & Healthy goodies! Zo kun je ook thuis doorgaan met je goede voornemens. Een kaartje heb je al voor het luttele bedrag van €19,50. Bonus: tegen inlevering van je ticket krijg je op de dag zelf nog eens €10,- korting op onze hardcopy Fitgirlcode Guides die je terplekke kunt aanschaffen. Je betaalt dus eigenlijk maar een tientje!

Nog even op een rijtje

Wat: Happy & Healthy Kickstart van 2017
Wanneer: 22 januari van 11:00 – 13:00
Waar: Centrale Hal van Bibliotheek Rotterdam (Hoogstraat 110)
Kaartjes: Koop je hier!

De Bibliotheek Rotterdam is supermakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op slechts enkele meters afstand van treinstation Rotterdam Blaak. Kun je mooi met je spierpijn terug de trein in kruipen. ;)

Dus waar wacht je nog op? Kickstart je 2017! Koop zo snel mogelijk een kaartje, want dit wil je absoluut niet missen! Zien we je daar?