Hotspots in Canggu, Bali

Hotspots & Reviews door nathalie

Bali... Een hele populaire vakantiebestemming en niet voor niets. Ik was deze zomer ruim drie weken in het mooie Bali en heb volop genoten van de prachtige natuur, mooie stranden en natuurlijk het lekkere eten! Ik ging voor jullie op zoek naar de leukste hotspots in Bali. Geen straf hoor, voor een foodlover. Vandaag deel ik mijn favoriete hotspots in Canggu, Bali. 

Canggu is een plaatsje net boven het populaire Seminyak. Het is er iets rustiger, al wordt het wel steeds bekender. Met name de surfers weten het hippe Canggu steeds beter te vinden. In Canggu hoef je niet echt te zoeken naar hotspots, want het zit er vol mee!

Crate Café

Dé plek om een mooie dag op Bali te starten. Brekkie al day! Het is even vechten om een plekje (in de schaduw), maar als je eenmaal zit, wil je ook niet meer weg. Je hebt keuze uit ontzettend veel lekkere smoothiebowls en andere heerlijke ontbijtjes. Ook voor een kop koffie of smoothie zit je goed bij het industriële Crate.

crate01 crate02 crate03 crate04

Crate Café - 64 Jl. Pantai Batu Bolong, Canggu

Little Flinders

Nog zo'n plek met ontzettend goede ontbijtjes. Mijn ontbijtje Canggu Love is in ieder geval een echte aanrader!! Maar als ik de Instagram pagina mag geloven kun je hier ook 's avonds goed terecht. Ook Little Flinders is weer ontzettend hip ingericht. Een echte hotspot!

littleflinders01 littleflinders02 littleflinders03 littleflinders04

Little Flinders, 78 Jl. Pantai Batu Bolong, Canggu

Betelnut Café

Onze favoriet was toch wel Betelnut Café. Smoothiebowls, salades, burgers, curry's... Allebei de avonden in Canggu aten we bij Betelnut. De eerste avond was het eten zo lekker en er stond nog zoveel meer lekkers op het menu... De tweede avond was de keuze snel gemaakt. Wij zijn fan van de curry met kip. Aanrader!

betelnut01 betelnut02

Betelnut Café, 60 Jl. Pantai Batu Balong, Canggu

Wij waren maar twee dagen in het hippe Canggu. Mijn lijstje met hotspots was dus te lang. Mocht je langer in Canggu verblijven zou ik zeker ook een bezoekje brengen aan The Shady Shack en Nalu Bowls.

Niet overal in Bali zijn de leuke en healthy hotspots zo gemakkelijk te vinden als in Canggu, maar ik ging met plezier op zoek. Binnenkort dus deel twee met Bali hotspots!

Ben jij al eens in Canggu, Bali geweest? Laat me zeker jouw favoriete hotspots weten. Heb je plannen om een reis te maken naar Bali dan hoop ik dat je iets aan mijn lijstje met hotspots hebt.