T/m maandag 25 januari gratis Jogha of FITGIRLCODE beanie!

door fitgirlcode

Sinds afgelopen week laat de winter zich echt zien: koud, temperaturen zelfs onder nul en hier en daar een sneeuwvlokje. Maar laat dit je niet tegen houden om fit te blijven! Vooral als het winterweer is met een zonnetje, is het juist heerlijk om buiten te sporten! Een boswandeling, rondje hardlopen, flink stuk fietsen.. go outside! Maar zorg wel dat je warm blijft!

We maken het je nu wel heel gemakkelijk om er tegelijkertijd warm én fashionable bij te lopen: dit weekend ontvang je bij elke bestelling boven de €50,- een gratis Jogha of #FITGIRLCODE beanie! No excuses, right? ;) De beanie van Jogha is er in bordeaux en in zwart, de #FITGIRLCODE beanie in zwart en grijs. Er is dus sowieso een kleur die bij jouw sport outfit matcht.

 

JE KUNT KIEZEN UIT DEZE BEANIES...PRETTY AWESOME! ❤


beanie-bordeauxbeanie-jogha zwart

beanie-there-done-that-bordeaux beanie-there-done-that-grijs
De spelregels

Bestel je voor €50,- of meer op de #FITGIRLCODE webshop? Dan krijg je van ons een gratis beanie! Plaats de beanie naar keuze in je je winkelmandje en gebruik de code FREEBEANIE voordat je gaat afrekenen. Dan wordt deze automatisch op €0 gezet.

Deze actie start op vrijdag 9 uur 's ochtends en eindigt op maandag 25 januari middernacht. Ik zeg bestellen die handel, zodat je volgende week in elk geval je hoofd warm kunt houden tijdens je outdoor activiteit. Of gewoon voor op de fiets naar je werk, kan natuurlijk ook! :D 

beanie