Margot vs Lily: aflevering 6 is online

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

In de nieuwe Nike’s #BETTERFORIT show series draait het allemaal om hoe twee zussen uit hun comfort zone treden. De twee zussen – Margot en Lily – hebben allebei een totaal andere lifestyle. Margot is alles behalve sportief en de enige sport waar zij aan deelneemt is power napping. Haar zus Lily daarentegen heeft een succesvol Fitness YouTube kanaal met 900.000 subscribers en gelooft dat bijna alle problemen met voeding en sporten op te lossen zijn. Met oud en nieuw sluiten ze een weddenschap, waardoor de rivaliteit tussen de twee zussen steeds groter wordt. In deze Margot vs Lily show series zie je wat uit je comfort zone gaan je uiteindelijk kan opleveren.

In episode 5 van de series konden we zien hoe Lily een onverwachtse vriendin maakte in de bus, tot grote onvrede van zus Margot. Een duidelijke voorsprong voor Lily in de weddenschap dus! Komt Margot met een nieuwe strategie om haar subscribers number omhoog te krijgen? Read, read!

Games

In de nieuwste aflevering van de Margot vs Lily series lopen de gemoederen hoog op! Om meer subscribers te werven besluit Margot hulp in te roepen uit een onverwachte hoek..., met de nodige gevolgen voor Lily. De zussen krijgen het aan de stok, en de familylove is ver te zoeken! Een wijze levensles voor Margot: soms gaat succes ten koste van anderen! Komt het goed tussen de zussen? Check nu snel aflevering zes!

Margot vs Lily

Tights to die for

Toen ik de episode aan het kijken was werd ik meteen verliefd op de tights die Lily aanheeft in haar studio! Idealer kan in mijn ogen niet. Ik hou zelf enorm van simpele en comfortabele sportswear, het liefst in een donkere kleur (dat zien mijn benen er namelijk optisch dunner uit). De Nike Pro Hypercool tights staan hóóg op mijn verlanglijstje dit jaar... Check 'm zelf even! Je kan trouwens alle items uit de serie binnen de kortste keren in je kast hebben hangen. Ik moet zelf onderhand al aan sportswear abstinentie beginnen... Ach ja, it's an addiction. Wie weet word jij ook wel wild van al dat moois!

Margot vs Lily

Mocht je je gloednieuwe paar tights gelijk uit willen proberen, maar ongeveer net zo'n wisselachtige motivatie hebben als Margot? Don't worry! Met de Nike+Training Club app ren jij binnen de kortste keren de sterren van de hemel à la Lily! Download hem snel...

Check nu als de wiedeweerga aflevering zes van de Margot vs Lily series! Feeling inspired? Kom zelf ook lekker van de bank af, en zet de eerste stappen richting een Fit Girl lifestyle!