Meet onze nieuwe fit girl Naomi

Fit & Training door fitgirlcode

Hi, ik ben Naomi! Ik ben gek op schrijven, werk nu bijna anderhalf jaar als freelancer en geniet ondertussen van het Rotterdamse studentenleventje. Met mijn 21 jaar ben ik eindelijk ‘volwassen’ (tenminste, qua leeftijd dan). Een uitgelezen kans voor een nieuwe uitdaging! Van een plekje in het Fitgirlcode team had ik dan ook alleen maar kunnen dromen.

‘Het lachertje’

Fit worden staat al jaren op mijn to-do list, maar tot nu toe is er weinig van gekomen. Ik was eigenlijk altijd ‘het onsportieve meisje’ en de Fitgirlcode lifestyle leek gewoon niet voor mij weggelegd. Hockey, hardlopen of thuis oefeningen doen… Ik heb het hele lijstje afgewerkt maar nergens vond ik mijn plekje. Tot mijn moeder mij meenam naar een lesje yoga! Daar was ik eindelijk eens niet ‘het lachertje’. De oefeningen zorgden ervoor dat ik veel leniger werd, alleen voor mijn conditie deed de sport niet veel.

Van student naar fit girl

In 2014 zei ik de yogalesjes gedag voor het studentenleven in Rotterdam. Binnen de kortste keren was ik weer zo stijf als een hark en ook mijn conditie kon wel een oppepper gebruiken… Daarom heb ik dit jaar besloten om het roer om te gooien en mij in te schrijven bij de sportschool in de buurt. Uit deze ervaring bij Fitgirlcode wil ik dan ook mijn motivatie halen en aan het eind van het jaar hoop ik zelf ook een echte fit girl te zijn. Niet langer als een hijgend paard de trap oplopen, maar alles eruit halen wat erin zit!

Nieuwe fit girl - Naomi

Miss Tupperware

Ik woon momenteel samen met vijf andere meiden in een studentenhuis in Rotterdam. Daar heb ik ontdekt dat ik op het gebied van voeding wel een echte fit girl ben en ik sta dan ook bekend als Miss Tupperware. Zodra het lunchpauze is en ik mijn tas open, weten mijn vriendinnen en klasgenootjes genoeg. Salades, pasta’s, smoothies en veel meer lekkers verschijnen dan op tafel.

De eerste stapjes maakte ik met de boeken van Rens Kroes en Jamie Oliver, maar nu probeer ik steeds vaker zelf iets in elkaar te flansen. Daarnaast heb ik al bijna 5 jaar een lieve vriend die net als ik regelmatig in de keuken te vinden is. Gezond eten kan hij als geen ander. Zakken chips en zoete drankjes kan hij heel goed weerstaan, terwijl ik zo nu en dan mijn cheat-momentjes heb. Gelukkig kunnen we samen een perfecte balans vinden tussen gezond en ongezond.

Naomi make-up

Ook heb ik een grote liefde voor make-up! In de tweede van de middelbare school had ik een vriendinnetje die altijd een prachtige cat-eye droeg, waardoor ik dacht: ‘dat wil ik ook!’ Natuurlijk gingen de eerste paar keren mij minder goed af en zat mijn halve ooglid onder de zwarte smurrie. Maar zoals altijd geldt: oefening baart kunst!

In het begin bleef het bij wat mascara en eyeliner, maar als snel ging ik ook met oogschaduw, lippenstift en foundation aan de haal. Bij een avondje relaxen denk ik dan ook aan mijn favoriete serie, een wijntje en het uittesten van een nieuwe look. Daarentegen ga ik nog regelmatig make-uploos én in mijn huispak naar de supermarkt.

Met mijn blogs hoop ik jullie mee te nemen in mijn wereldje van food, beauty, fitness.