Meet onze nieuwe Fit Girl Nathalie

Fit & Training door nathalie

Hi! Ik ben Nathalie, 23 jaar. Student, freelancer, huisvrouw en Fit Girl… Of in ieder geval, ik doe mijn best! Ik ben gek op sporten, eten, pindakaas, Instagram en kan niet zonder mijn to-do lijstjes. Tot een aantal jaar terug had ik nooit gedacht ooit lid te (willen) zijn van de #FITGIRLCODE crew. Sporten? Dat deed ik alleen als het ECHT moest.

Al van jongs af aan was sporten niet echt mijn ding. Ik was het meisje dat de bal niet opving met haar handen, maar met haar hoofd. Au. Mijn grootste nachtmerries op de middelbare school? De shuttlerun test en de parkloop. Zodra ik een voldoende had, stopte ik meteen met een kloppend rood hoofd van inspanning en schaamte. Ik bedoel, wie wil er nu in zo’n lelijk gympakje in het openbaar verschijnen? Rennen deden we alleen als de gymleraar in het zicht kwam.

Ik denk dat mijn omgeving, net als ikzelf, nooit had gedacht dat ik diezelfde sportschoenen na de middelbare school met plezier zou aantrekken.

Nieuwe Fit Girl?

Drie jaar geleden haalde ik voor het eerst die gehate oude gymschoenen weer eens onder uit de kast voor een rondje (hard)lopen. Samen met een vriendin maakte ik al kletsend en wandelend, met af en toe een minuutje hardlopen, mijn eerste kilometers. Langzaamaan kreeg ik de smaak te pakken. Ik ging aan de slag met een trainingsschema. Van één minuut, naar ander halve minuut, naar twee minuten. Het waren kleine stapjes, maar iedere vooruitgang voelde als een enorme overwinning!

nieuwe fit girl Nathalie

Deze stapjes werden steeds groter en zo ging ik in de afgelopen drie jaar van één minuut hardlopen, naar mijn eerste 5 kilometer, de 10 kilometer, mijn eerste hardloopevenement de Ladiesrun, later de CPC halve marathon en nu mijn inschrijving voor mijn eerste hele marathon. April dit jaar is het zo ver, de marathon van Rotterdam. Terwijl ik dit typ voel ik mijn hartslag al omhoog gaan. Spannend!

Student, freelancer en huisvrouw

Naast al dat sporten ben ik bezig met het laatste jaar van mijn studie Communicatie: Digitale Media aan de Hogeschool Rotterdam. Een super spannend jaar! Niet alleen het afstuderen, maar ook het zoeken van een eerste echte baan komt nu steeds dichterbij. Geld verdien ik op dit moment als freelance grafisch vormgeefster.

Naast mijn liefde voor sport heb ik nog twee grote liefdes; mijn vriend en kitten Nala. Ik woon nu ruim een jaar samen in een dorpje op een half uur afstand van Rotterdam. Ik vind het heerlijk om in de stad te zijn, maar mijn hardlooprondjes langs de Kinderdijkse molens zou ik toch niet willen missen. Sinds een half jaar heeft er gezinsuitbreiding plaats gevonden en hebben wij de liefste kitten op heel de wereld; kleine Nala.

nieuwe fit girl Nathalie

In ons huisje probeer ik de perfecte huisvrouw te spelen (al valt dat niet altijd mee). Mijn missie; één van de weinige stellen zijn die niet zwaarder wordt in de eerste jaren samenwonen. Dit lijkt aardig te lukken. Gezonde maaltijden en baksels, samen sporten, maar op z’n tijd ook gewoon een zak chips op de bank leegeten tijdens het kijken van een serie.

Sinds ik begonnen ben met een gezondere levensstijl en regelmatig sporten voel ik me zoveel fitter en gelukkiger. Met mijn blogs hoop ik deze motivatie en dit heerlijke gevoel ook op anderen over te brengen!