Met deze items overleef jij je wintersportvakantie

Fit & Training door robin-den-besten

Het begin van het jaar is naast een tijd voor goede voornemens ook de tijd voor de felbegeerde wintersportvakantie. Ga je dit jaar voor het eerst op wintersportvakantie en heb je geen idee wat je mee moet nemen of is dit je zoveelste keer, maar ben je gewoon bang om iets te vergeten? Geen zorgen! Ik deel maar al te graag mijn lijstje met essentiële wintersport items met je.

Kleding

Er zijn een aantal kledingstukken die je wintersport een stuk aangenamer maken. Snowboarden zonder broek is best wel koud en een warme trui is ook geen overbodige luxe. Zeker weten dat je niets vergeet? Sla dit lijstje dan even goed op.

Accessoires

Naast goede kleding, zijn een helm, goede skibril en fijne muts ook een must (of muts ;)). Ook vergeten veel mensen een helm wanneer ze op wintersport gaan, maar deze is echt heel belangrijk. Of je nu net begint of al jaren skiet of board.

Altijd handig

Dan zijn er nog dingen die altijd handig zijn om mee te nemen en die je wintersportvakantie nog net iets makkelijker of aangenamer maken. Een extra dekentje bijvoorbeeld of iets waar je snel van opwarmt.

Met deze items in je koffer kom jij je wintersportvakantie zonder zorgen door. Alvast heel veel plezier op je wintersport! Laat je me weten waar je heen gaat in de reacties? Misschien zien we elkaar daar. ;)