Model Workout TwenTies

Workout door fitgirlcode

De TwenTies op www.mymodelworkout.com is jouw nieuwe uitdaging en nieuwe stijl van trainen! Het is een trainingsschema waar je jezelf tot het uiterste uitdaagt om te trainen met je eigen lichaamsgewicht.

De Twenties is een 12 weken programma dat zich richt op kracht, spieropbouw, spierconditie en algehele conditie. Kracht en cardio componenten gericht op elke spiergroep in je lichaam. Benen, billen, bovenlichaam, abs, en core, alles wordt getraind en uitgedaagd. Alles om jou te helpen met het ultieme doel; Het verslaan van de „Twenties” – Can you beat de Twenties? 

Tijdens het programma wordt je begeleid door personal trainers en heb je beschikking tot een voedingsschema op maat met alle recepten binnen hand bereik. Vandaag delen wij met jullie een preview van het kracht onderdeel van de TwenTies total body workout. Let wel de volledige workouts zijn per onderdeel vijf oefeningen. Deze drie total body oefeningen zullen het uiterste van je vergen. Van benen, armen tot conditionele oefeningen, waar je absoluut je best voor moet doen om 20 herhalingen uit te voeren. Dit alles zonder te stoppen.

Double Tab Squat

De double tab squat is een leuke energieke squat oefening. Het is een zware oefeningen omdat je telkens vanuit je squat terug in je double tab springt. Zorg dat je goed op je postuur let. Bij een squat let je erop dat je knieën niet naar binnen wijzen en dat je netjes je borst rechtop houd. Hou je core/buikspieren tijdens de oefening altijd ligt op spanning.

Met deze oefening train je reactie vermogen, coördinatie, spierkracht en uithoudingsvermogen.

TB01 - Double tab squat pic1

 

 

TB01 - Double tab squat pic2

 

 

TB01 - Double tab squat pic3

TB01 - Double tab squat pic4

 

Dog Down Plank Arm Lift 

De down dog plank arm lift oefening vergt het uiterste van je armen en je core. De herhaling van een push up positie naar een downward facing dog is al enorm zwaar, voeg je daar nog een side arm raise aan toe en het is een oefening die voor weinigen is weggelegd om 20 herhalingen achter elkaar uit te voeren. Zelfs in de video’s van de TwenTies neemt sportmodel Martine een pauze na 10 herhalingen!

Positioneer altijd je handen netjes recht onder je schouders. Neem een rechte push-up positie aan en hou je buik altijd op spanning. De bijgevoegde foto’s laten de ideale uitvoering zien.

Met deze oefening train je je core, balans, je buik en je armspieren. Door de herhalingen is het ook een perfecte oefening voor je spierkracht, spierconditie en je uithoudingsvermogen.

 

TB2 - Down dog plank arm lift pic1

TB2 - Down dog plank arm lift pic2

TB2 - Down dog plank arm lift pic3

TB2 - Down dog plank arm pic4

 

Side Kick Stepsquat 

Hou je van kickboksen en van squatten? Dan is de side kick stepsquat een oefening die je vast te gek gaat vinden. Vanuit een squat positie in één vloeiende beweging door naar een zijwaartse kick. Herhaal deze oefening voor 20 herhalingen met je linker en je rechter been iedere keer met een squat tussen de kicks in.

De side kick stepsquat is een perfecte oefening voor je benen, uithouding vermogen en een klein beetje je agressie door de fijne kicks tussendoor. Let op je postuur, borst op, buik op spanning en niet overstrekken bij je kicks.

TB3 - side kick stepsquat 1

TB3 - side kick stepsquat 2

TB3 - side kick stepsquat 3

Denk je nu: ‘’I can do this!’’, surf dan snel naar de website en meld je aan! Wie van jullie kan het allereerst zeggen dat ze de gevreesde Twenties heeft verslagen?

Liefs,

Team Model Workout

Be fit with Model Workout.

Ook als eerst op de hoogte blijven van de nieuwste video’s en recepten? Volg ons dan op Instagram en like ons op Facebook.

** Op de foto’s zie je Martine sportmodel, happy fitgirl en model van Model Workout - Instagram:@martinevd11