Cadeautje voor een Fit Girl

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

Soms krijg je een aanbod in je mail dat je gewoon niet kunt negeren. Een aantal weken geleden kreeg ik weer eens zo'n mailtje. Onze vrienden bij MyProtein wilden mij graag een giftbox opsturen. Ik ben sowieso al gek op MyProtein, dus kom maar door! Een giftbox, dat klinkt voor mij als een taart waar iemand uit komt springen maar dan net iets anders. Ik besloot een kijkje te nemen op de site en kwam er snel genoeg achter dat de box wel iets voor mij was...

Wat zat erin?

Op de website stond vermeld dat er in de box een spannende combinatie van MyProtein's nieuwste innovaties, bestsellers en accessoires te vinden was. Aangezien ik altijd alles uit wil proberen, was voor mij de keuze snel gemaakt. En ze beloofden mij verschillende smaken eiwitshakes. Dit was dé manier om te ontdekken wat ik nou echt de lekkerste smaak vind! YAY!

Naast shakes zaten er ook snacks in zoals een proteïne brownie en een proteïne koek'je'. Ik kan je nu alvast vertellen dat je de 'je' beter weg kunt laten, maar daarover zo meer!
Want behalve deze shakes en snacks zat er nog meer in, namelijk accessoires voor in de sportschool. Toen ik dat las was de knoop doorgehakt. Stuur mij die giftbox maar op!

giftbox Myprotein

Op de deurmat

Toen ik een aantal dagen na het mailtje thuiskwam en de box zag staan, maakte ik hem natuurlijk meteen open. Ik besloot gelijk het proteïne koekje te eten en één van de shakes te proberen aangezien ik net van een zware workout thuiskwam. Nog nooit, maar dan ook nooit, heb ik zo'n koek'je' op. Wauw, wat was dat lekker (en voedzaam). Ik had een enorm zware legday achter de rug en had dus honger plus trillende handen. Nou ik kan je vertellen dat ik dat hongergevoel inclusief de trillende handen binnen no-time vergeten was. Te chille koek dus! :-)
Voor de shake koos ik de smaak chocolate brownie, die vond ik wel toepasselijk bij het koekje. Ook deze was erg lekker! Zoals eerder gezegd is mijn favoriete smaak 'mocha', maar brownie staat nu ook bovenaan op m'n lijstje.

Myprotein koekje

De andere smaken nam ik mee op vakantie in december. Aangezien de shakes per stuk verpakt zijn is dit ideaal! Ik had onder andere de smaken Cinnamon Danish, Banoffee en Vanille & Raspberry. De eerste twee vond ik minder lekker. Waarschijnlijk heeft dat te maken met het feit dat ik met honing, kaneel en karamel overgoten taarten en kaneelbroodjes voor me zag bij de namen van de shakes. De Vanille & Raspberry vond ik daarentegen wel erg lekker. De frambozensmaak zorgde voor een lekkere frisse boost en dat is natuurlijk wat iedereen kan gebruiken na een heftige workout!

Naast de shakes en het koekje, zat er ook nog een echte brownie in de box. Omdat ik niet heel dol ben ik brownies (vraag me niet hoe dat kan), heb ik deze weggegeven aan mijn broer en zijn mening gevraagd: 'waanzinnig lekker en vullend in één!' Dat was zijn antwoord op mijn vraag, zegt wel genoeg denk ik? ;-)

De accessoires in de box bestonden uit een shakebeker, oortjes en een armbandje. Super chil! De shakebeker is ideaal, zowel als shakebeker als als bidon, de beker is namelijk lekker groot!

Kortom een zeer geslaagd cadeautje van MyProtein! Nu ik de giftbox besproken heb, zijn jullie vast ook wel benieuwd naar wat ik normaal bij MyProtein bestel. So let's move on to my top 3 products...

Mijn top 3

Er zijn eigenlijk maar drie dingen die ik standaard bestel bij MyProtein. Dit zijn flavdrops, eiwitshakes en syrup. Ik zal per product even kort toelichten welke ik precies bestel en waar ik het voor gebruik!

  • Flavdrops: hiervan heb ik inmiddels de vanille, maple syrup, white chocolate en peanut butter van uitgeprobeerd. Mijn favo is toch wel de maple syrup. Deze heeft de lekkerste smaak die ook daadwerkelijk lijkt op maple syrup. De smaak van de witte chocolade en peanut butter flavdrops wijken daarentegen iets af van de originele smaak. Ook niet verkeerd, maar wel minder lekker dan de twee andere genoemde smaken. De maple syrup druppels gebruik ik elke ochtend door mijn havermout en elke avond door de kwark. De voordelen hiervan? Zowel de smaak als de structuur van de havermout en kwark veranderen direct. Zonder de druppels krijg ik havermout en kwark nauwelijks weg, maar met deze druppels moet je het niet te dicht bij me in de buurt zetten, want dan weet ik van geen ophouden ;-) De vanille druppels gebruik ik altijd voor door mijn koffie. Zo maak ik zonder toegevoegde suikers de lekkerste vanille lattes en cappuccino's, een echte aanrader!
  • Eiwitshakes: hiervan bestel ik altijd de Impact whey Mocha. Deze shake is lekker met zowel water als melk, in tegenstelling tot veel andere smaken die ik echt alleen lekker vind met melk. Ik neem deze shake vaak 's ochtends om mijn eiwitten binnen te krijgen en 's avonds na het sporten om te zorgen voor herstel van mijn spieren!
  • Syrup: hiervan bestel ik altijd de Maple Syrup. Deze siroop is bijvoorbeeld ideaal voor over je havermout en pannenkoeken. Het is eigenlijk hetzelfde als echte maple syrup uit de supermarkt maar dan zonder calorieën, suikers en vetten!

Ik hoop dat ik jullie met dit artikel wat hulp heb gegeven voor je volgende (of eerste) bestelling bij MyProtein! De giftbox was een groot succes, dus krijg je binnenkort een mailtje binnen met ook zo'n leuke actie, dan zeg ik doen!