Schurende huid? Not anymore!

Tips door michelle-den-elzen

Pff, bijna iedereen kent dit probleem wel. Je bent aan het sporten en je sportkleding/BH schuurt pijnlijk langs je huid. Of op warme dagen trek je vol enthousiasme een kort rokje uit de kast, maar halverwege de dag beginnen je dijen tegen elkaar aan te wrijven. Vervelender dan dat wordt het bijna niet. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing gevonden!

Het komt in een klein, wit flesje en het gaat al je trainingsdagen beter maken. We hebben het natuurlijk over de nieuwe Huidcontact spray van Smoovall.  Zeg maar dag tegen dat schurende zadel tijdens het wielrennen, schuurplekken in je lies of tussen je dijen tijdens het hardlopen of het irriterende gevoel dat je bezwete armen tegen je romp geven tijdens die heftige workout.

Benieuwd hoe het precies werkt? We gingen op pad met Fit Girl Estrella om de handige spray te proberen. Die annoying sportbeha en schurende huid was ze zo vergeten en dat kwam mooi uit, want daardoor konden er weer kilo’s ijzer worden verzet. Yassss!

Hoe het werkt: schud het flesje voor gebruik, spray het op de irriterende huid, wacht twintig tot dertig seconden en je kunt er tegenaan! Zo simpel is het. De spray plakt niet en is onzichtbaar na het opdoen. Nobody knows, maar jij kunt wel comfi verder met je training. Hadden we dit fijne flesje maar veel eerder in ons leven gehad…

Zelf hebben? Je bestelt de Smoovall hier.

Killer workout tips nodig? Probeer eens deze oefeningen en je benen zullen on fire staan >