Shake up your summer met te gekke Nike gear

Lifestyle & Tips door christel-gerritsen

Sporten in de zomer kan ontiegelijk fijn zijn, maar ook bijzonder irritant. Met het warme weer ben je snel geneigd om je 5K run over te slaan of de gym in te duiken waar de airco op standje Siberië staat. Maar vanaf nu is dit geen excuus meer, want Nike lanceert de style guide ‘Shake up your summer’ met te gekke items waarmee je sowieso goed zit tijdens het warme zomerweer. Zo maak jij ondanks dat flink bezweette voorhoofd toch mooi de blits.

Schermafbeelding 2016-07-12 om 19.11.23

Ultrafunctionele sportoutfits

Deze zomer heeft Nike weer een hoop stijlvolle performance gear ontworpen. Denk aan ultrafunctionele sportoutfits gemaakt van de nieuwste innovatieve materialen. Een eyecatcher is de sportsbra met flyware-achtige overlays voor de juiste ondersteuning, waardoor jij extra kunt genieten van je ruime bewegingsvrijheid. Bovendien is de bra aan de achterkant voorzien van mesh details die je extra ventilatie geeft op de plek waar jij dit het meest nodig hebt. Als dit niet lekker verkoelend is, weet ik het ook niet meer.

Schermafbeelding 2016-07-12 om 19.10.16Snelheidsduivel

Het nut van goede trainingsschoenen hoef ik je niet meer uit te leggen, maar ik kan je wel vertellen dat Nike een paar razend knappe exemplaren heeft ontwikkeld. De Nike Free Focus Flyknit helpt je bij de meest intensieve workouts. Hoe? Doordat dit schoeistel je een licht en vrij gevoel geeft en bijzonder comfortabel is. En deze schoen is in het bezit van de nieuwe supersterke en ultralichte Flyknit-technologie. Say what? Dit houdt in dat er draden in het bovenwerk van de schoen zitten die aanspannen en ontspannen bij elke beweging die je voet maakt. Kun jij je volledig concentreren op je fitnessresultaten en misschien je PR wel eens verbreken bij je eerstvolgende workout. That’s very nice! En de looks van deze stappers misstaan ook niet in je normale garderobe. Functioneel en mooi dus.

Schermafbeelding 2016-07-12 om 19.12.46

Broodnodige love and care

Voor alle hardloop-, workout- en pilatesfanaten heeft Nike nieuwe trainings tights op de markt gebracht. Ondanks haar knapheid biedt deze trainings tight nog steeds de broodnodige love and care tijdens al het rennen en hupsen. Ideaal! Bovendien zet Team Nike zelf ook een tandje bij; in deze nieuwe trainings tight is gewerkt met twee verschillende kwaliteiten van Nike's zweetafvoerende Dri-FIT en Power Legendary materiaal voor een juiste ondersteunende en meest flatterende pasvorm. Met deze nieuwste technologieën loop je zó die (halve) marathon uit of kill jij je intensieve workout. Appeltje-eitje.

Shake up your summer

Instant goed humeur

Een andere topper waar je een instant goed humeur van krijgt is deze trainings tanktop, want ook tijdens je 5K run, je squatchallenge en yogasessie wil je er natuurlijk wel stijlvol uitzien. Door de ruimvallende pasvorm en vele combinatieopties is deze trainingstanktop reuze handig met het wisselvallig zomerweer en zit de top naast mooi -met een vrouwelijke snit- ook hartstikke comfortabel. Kortom; de looks liegen er niet om!
Conclusie? Ik ben fan. Maar dit was ik al voordat ik met de gewichten en elastieken in de weer ging. Deze zomerse Nike items wil ik op ieder moment van de dag wel aan! Welke is jouw favoriet?