seksleven boosten

Misschien heb je al een lange relatie, is je seksleven niet zo spannend of wil je jouw seksleven gewoon nóg spannender maken. Daar is helemaal niets mis mee, we moeten nou eenmaal een beetje plezier maken! Misschien sta je er wel voor open om je seksleven een boost te geven, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken. Hierom hebben wij een paar spicy spellen op een rijtje gezet om jouw seksleven een goede boost te geven!

Standjes roulette

Maak een leuk bord met je partner en schrijf hier (bijvoorbeeld in vakjes) wat spannende standjes op die jullie nog nooit geprobeerd hebben. Voor inspiratie moet je Google gewoon even inschakelen, want er zijn genoeg creatieve opties te vinden ;). Vervolgens gooi je een dobbelsteen, en het standje waarop de dobbelsteen landt gaan jullie proberen. Herhaal dit zo vaak mogelijk!

Wil je hem nog iets spannender maken? Maak dan een bord voor elkaar met leuke seksuele opdrachten. Gooi op elkaars bord en voer de opdracht uit waarop je landt. Je kunt het zo creatief maken als je maar wil!

Bucketlist

Maak samen een bucketlist met plekken om seks te hebben. Dit kan bijvoorbeeld al beginnen bij plekken in huis. Vervolgens ga je de lijst af en mag je om & om kiezen waar de seks deze keer plaats gaat vinden. De keuken, het balkon of de douche, je kunt het zo spannend maken als je zelf wil.

Tease party

Je raadt het misschien al door de naam; je mag alles doen, behalve seks hebben. Probeer de seks zo lang mogelijk uit te stellen door elkaar te teasen. We zijn benieuwd hoe lang jij het vol kunt houden!

Rollenspel

Oldie but goldie, maar een rollenspel blijft altijd leuk. Is er bijvoorbeeld een film waarin jullie de hoofdrolspelers mega sexy vinden? Speel deze dan gewoon na. Blijf allebei zo lang mogelijk in je rol, have fun acting! 😉

Bordspel in real life

Herken je ganzenborden nog? Veel te saai, dat gaan we dus niet doen. Wat je wel kunt doen, is een leukere variant hiervan. Een van jullie gaat ergens zitten of liggen en de ander gaat op een zelfgekozen afstand van diegene staan. Degene die de ander ‘opwacht’ mag vragen stellen. Heb je het antwoord goed, dan mag je een stap dichterbij. Heb je het fout? Dan mag je een stap terug. Voor een extra spanning kan je toevoegen dat je na 2 foute antwoorden een (sexy) opdracht uit moet voeren. Wat je doet als je eenmaal bij elkaar bent is voor eigen invulling ;). Je leert elkaar in ieder geval wel een beetje kennen op deze manier!

Ga jij deze seksspellen proberen en geef je je seksleven een boost? We zijn benieuwd hoe dit voor jou uitpakt!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.