De leukste sportbh voor elke sport

Fashion door robin-den-besten

Elke fit girl weet dat goede ondersteuning belangrijk is. Vooral tijdens het sporten gebeurt er van alles met je lichaam, en is het belangrijk dat je boobs goed op hun plek blijven zitten. Of je nu aan yoga doet, hardloopt of danst: voor elke sport is er een. Hieronder vindt je de mooiste Jogha bh's die geschikt zijn voor elke sport! En het allerleukste is: je shopt ze tot en met maandag met 25% korting! Voer de code BLACKFRIDAY in bij het afrekenen.

Lichte en medium ondersteuning sportbh

My boobs aren’t small, they’re just low fat! De Racerback Bra heeft een fashionable uitsnede op de rug en uitneembare padding. De brede zwarte band en moisture management materialen zorgen ervoor dat je altijd genoeg ondersteuning hebt. De Racerback Bra is geschikt voor crosstraining en workouts met een hoge intensiteit.

Jogha SaleJogha Sale

Jogha Sale Jogha Sale

[maxbutton id="17"]

Volledige ondersteuning sportbh

Deze bh's zijn zowel sexy als stijlvol en zorgen voor ondersteuning en comfort tijdens jouw meest intensieve workouts. De Sports Bra is geschikt voor hardlopen en high impact oefeningen.

Jogha SaleJogha Sale

[maxbutton id="17"]

Sla dus snel je slag voordat je te laat bent! Voer bij het afrekenen de code BLACKFRIDAY in en je korting wordt verrekend! Zo kun jij in je gloednieuwe outfit weer vol motivatie aan de slag!