Style-Alert: 1 T-shirt 7 stijlen

Fashion door christel-gerritsen

Fit Girl Jip is een Brabantse sportieveling met een passie voor fotografie. Op haar persoonlijke blog jipsanders.com deelt zij een flinke dosis fit, food en fashion inspiratie. Daarom heeft zij vandaag haar zeven favo looks met de #FITGIRLCODE tee samengesteld. For every day an other look! Benieuwd hoe welke te gekke combinaties je met dit shirt kunt maken? Read on!

Een t-shirt en 7 verschillende stijlen! Het kan. Kleding items met elkaar combineren vind ik leuk om te doen. Waarom? Omdat je er alle kanten mee op kunt. Met een basic witte top van #FITGIRLCODE combineerde ik voor iedere dag een andere outfit én een geheel andere stijl! Naar welke stijl gaat jouw voorkeur?

Black Monday

blackmonday

Zwart-wit is persoonlijk écht mijn favoriete stijl! Een groot gedeelte van mijn kledingkast bestaat dan ook uit kleurloze items. Klinkt misschien een beetje saai, maar naar mijn mening hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Als je zwart-wit items samenvoegt krijg je vaak een wat stoerdere outfit. Like it! Voor een extra fashionable touch neem ik al mijn spullen mee in deze te gekke Fitgirlcode bag. Love it!

Denim tuesday

denim-tuesday

Denim? Naar mijn mening is dit altijd een goede keuze! En denim on denim is helemaal mijn favoriet! Ik combineerde het t-shirt met een spijkerjasje en een high-waisted shortje. Trek er een paar stoere sneakers bij aan en je zit nooit fout.

Sporty wednesday

sportywednesday

Ook niet onbelangrijk. Je kunt het t-shirt natuurlijk ook dragen tijdens een uurtje sporten! Hardlopen, fitnessen, dansen of crossfit, wat jij maar leuk vindt om te doen. Trek er een leuke fashionable sportlegging onder aan en een goed paar sportieve schoenen. Alleen nog even je haren op naar achteren... READY. SET. GO!

Colourful thursday

colourfulthursday

Een wit shirt is eigenlijk te combineren met alle kleuren die je maar kunt bedenken. Door een kleur te kiezen die bij jou past kun je het stijltje helemaal eigen maken. Ik combineerde het shirt met een geel oversized vest, ripped jeans en een paar stoere sneakers. Ik ben helemaal klaar voor de laatste zonnestralen!

Casual friday

casualfriday

Heel leuk al die verschillende stijlen. Maar je kunt het shirt natuurlijk ook in een casual outfit dragen. Voor naar school, een dagje naar je werk of gewoon voor een bezoekje aan de supermarkt. Een leuke spijkerbroek, een basic vest, een stoere paar hakken of laarsjes en een casual outfit it is!

Dancing saturday

dancingsaturday

It's saturday! Tijd om de dansvloer op te gaan. Het enige wat je voor deze outfit nodig hebt is natuurlijk de witte top van #fitgirlcode, een zwierig rokje en een paar stoere maar vrouwelijke hakken. Oja, en de muziek mag niet vergeten worden;). Let's party!

Lazy sunday

fitgirlcodelazysunday

En last but not least, de lazy sunday! Want na de dansjes van de zaterdag is er niets beter dan op een zondagochtend heerlijk wakker worden. Jezelf in je lekkerste joggingsbroek hijsen, een knot op je kop en je favoriete tijdschrift om op je gemak door te bladeren. 'A sunday well spent brings a week of content'... Voor welke outfit zou jij kiezen?

Liefs,
Jip