Surfvakantie in Spanje

Het is weer zomer en de vakanties vliegen je om de oren. Deze zomer gaan we iets anders proberen dan onze standaard “liggen op het strand met sangria” vakantie, we gaan namelijk op surfvakantie! Een week vol surfen, goede muziek en gezelligheid aan het strand in Spanje. Wie wil dat nou niet? Wij vertellen je meer over onze surfvakantie (die wij doen met Ripstar) en waarom we hiervoor hebben gekozen. Houd onze stories in augustus in de gaten, want dan gaan we jullie een week lang elke dag meenemen tijdens onze surftrip!


728x90 shop GIF banner


728x90 shop GIF banner

Surfvakantie in Spanje

Ripstar is een organisatie die al jarenlang onwijs gave surfvakanties organiseert voor zowel jongeren, volwassenen èn families in Spanje en Frankrijk. De groepen zijn kleinschaliger dan andere surfcamps. Dit lijkt ons juist heel fijn, dus daarom hebben wij voor deze kleinschalige surfcamp gekozen. Extra fijn als je alleen gaat, wat dus perfect kan bij Ripstar. Buiten het zomerseizoen kan je ook bij Ripstar terecht voor surfvakanties in Marokko, Sri Lanka en op Bali. Tijdens het camp kan je surflessen krijgen van gespecialiseerde surfleraren en leraressen. Je kunt er dus terecht als beginner (dus ook zonder enige surfervaring) en ook als gevorderde surfer.

Het surfcamp is volledig verzorgd en je kunt dus (uiteraard) surfen, maar ook met een heerlijk drankje neerploffen op het strand, surf skate clinic volgen, een yogalesje nemen of genieten van een 3-gangendiner. Ruime keuze en precies hoe we het leuk vinden! Aan het einde van de dag is er ook nog livemuziek, gezelligheid met hapje en een drankje. Klinkt best luxe toch? Die luxe en kleinschaligheid is waar Ripstar erg hun best voor doet en is onder andere waarom wij dit surfcamp willen proberen. Ook houden we van een mooie omgeving en in Oyambre kan je naast het surfen, in de gebieden rondom het surfcamp mooie hikes maken, of naar een leuke stad om een drankje te drinken.

Wij nemen jullie mee!

Wij gaan deze zomer het surfcamp van Ripstar uitproberen. We kunnen niet wachten tot we lekker aan het surfen zijn en kunnen genieten van een week vol zon, zee en strand. Er is livemuziek (zie je jezelf al zitten aan het kampvuur, of aan een knus podium?), er is een avondbioscoop (HOE cute is dat?!) en er worden mega veel leuke (sport)activiteiten georganiseerd.

Surfen in Oyambre

Op de website & Instagrampagina van Ripstar werden wij super enthousiast van de beelden van het gebied Oyambre waar we gaan surfen. Oyambre heeft een mooie kust, hoge bergen en we zullen slapen in een nationaal park. Bedenk daarbij het Spaanse nachtleven en het drinken van een sangria, met een leuke (kleine) groep: dat is wel echt onze droomvakantie. Nu nog een woordje Spaans leren en wij zijn er klaar voor!

In de week van 14 augustus zijn wij op het surfcamp van Ripstar in Spanje te vinden en we gaan van alles delen! Houd onze Instagram pagina dus goed in de gaten, want daar laten we je de full experience zien. Na afloop van het kamp schrijven we een review blog om jullie alle ins en outs van het camp te geven ;).

Is een week surfen en genieten precies waar jij zin in hebt deze zomer en ben je net zo enthousiast geworden als wij zijn? Check dan de website van Ripstar voor meer informatie!

Stay tuned!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *