De beste tips om jouw workout nog leuker te maken

Tips door fitgirlcode

Mijn goede voornemen voor 2017 is meer pizza eten en meer plezier hebben in trainen. Dat gaat voornamelijk lukken omdat ik die verrukkelijke pizza er tegenover zet! Nou bof ik natuurlijk ook nog eens met mijn eigen workouts en die kan ik dus niet negeren en moet en wil ik gewoon doen. Daarom ben ik heel blij om te vertellen dat ik bij Model Workout weer nieuwe workouts heb. Die zijn niet alleen functioneel maar ook nog eens leuk en competitief om te doen! 

Game your workout is namelijk ons nieuwe video concept. We willen allemaal simpel, snel en toch efficiënt trainen. Ik ben meestal liever lui dan moe maar met deze Model Workout lijkt het een stuk makkelijker te worden. Met de eerste video reeks van het Game your workout concept train je met eenzelfde principe: 24-16-8, dit zijn het aantal herhalingen dat je van iedere oefening uitvoert. Hoe sneller jij de oefeningen met deze herhalingen uitvoert, des te beter jij wordt. Des te sneller zit je op de bank met Netflix, pizza en chill!

Jouw Game Your Workout (alle workouts eigenlijk) werkt met deze 4 puntjes!

1.  Geef jezelf een beloning

Stel een duidelijk sportief doel voor ogen. Zowel op de korte termijn als op de lange termijn en voor elk doel geef je jezelf een beloning. Wel in perspectief natuurlijk. Niet dat je aan het eind van het jaar 365 paar schoenen hebt.

2. Maak een overeenkomst

We zijn beter in staat iets vol te houden als we een contract ondertekenen. Stel een overeenkomst op met je vrienden of familie voor een korte termijn. Zet daarin duidelijk haalbare doelen en wat je moet doen als je het niet naar behoren uitvoert.

3. Alleen positief denken werkt niet

Het is altijd goed om positief te blijven denken maar denk ook aan waarom het je niet eerder is gelukt. Wat zijn je valkuilen en ben je wel eerlijk naar jezelf? Denk aan de obstakels die je tegenhouden en hoe je die obstakels uit de weg kan ruimen.

4. Tag team! Girl squad (grijp al je vriendinnen!)

Luister niks werkt beter dan een vriendin naast je die het of beter of slechter doet dan jij! Kies de juiste vriendin of meerdere en zorg ervoor dat je de grootste lol hebt tijdens het trainen. Wil ik als groepslesinstructeur wel even bij zeggen dat je niet moet gaan klieren in een les. Gedeelde smart is halve smart en trainen in voor- en tegenspoed met je mattie is natuurlijk het leukst!

Ben je benieuwd naar de Game Your Workout? Heb jij zin in een uitdaging maar ook in plezier tijdens het sporten? Neem dan een kijkje op www.gameyourworkout.nl voor de workout video’s en recepten. Meld je daarom deze maand aan als pro member voor maar €1,-.

xoxo

Paultje

Tips nodig hoe jij jouw goede voornemens het beste kunt volhouden? Die hebben we ook! >