Top 5 kerstcadeautjes voor hardlopers

door fitgirlcode

Ik was laatst door mijn agenda aan het scrollen en ineens drong het tot mij door: het is nog maar vijf weken tot kerst! Nog maar vijf? Ja, jullie horen het goed. Blijkbaar gaat de tijd heel snel als je 4 dagen per week werkt, je scriptie aan het afronden bent, tussendoor nog workouts inpland en tegelijkertijd ook leuke dingen met vrienden wilt doen. In deze tijd van het jaar betekent het dat we weer aan cadeautjes mogen gaan denken! Ik hou van kerst, het is absoluut mijn favoriete tijd van het jaar!

Ik maak een kerst-verlanglijstje met de dingen die ik graag wil, omdat ik cadeaus krijgen nog net zo leuk vind als toen ik 10 jaar oud was. En daarnaast is het voor mijn vrienden en familie een stuk makkelijker om cadeaus te shoppen. Zo weet ik zeker dat ik de dingen krijg die ik wil in plaats van een honderdste paar sokken. Dit jaar wil ik graag nieuwe sportkleding. Iedereen vindt andere dingen leuk en om daarom kleden we ons allemaal anders en hebben we een andere kledingstijl. Dit geldt ook voor sportkleding. De een houdt het liever bij een zwarte legging en zwarte top terwijl de ander juist wil shinen in felle kleuren en prints. Jij bent diegene die je gezonde levensstijl ontgrendelt en je eigen leven creëert!

Eerst liep ik vaak hard. Heel lang geleden. Ik hield echt van de adrenaline, van de frisse lucht en hoe het mij het gevoel gaf dat ik niet te stoppen was. Ik weet niet of ik lui ben geworden of dat ik dat gevoel gewoon niet meer kreeg, maar in mei wilde ik het hardlopen weer oppakken en vervolgens kreeg ik een blessure. Fijn. We zijn nu een half jaar verder en ik herstel langzaam van mijn blessure, dus wil ik het hardlopen toch weer oppakken. Dit is natuurlijk een goed excuus om weer op zoek te gaan naar nieuwe hardloop gear omdat mijn oude kleding al te lang ligt te verstoffen in mijn kast.

Top 5 kerstcadeautjes voor hardlopers

Allereerst is een goede sport bh echt een must-have voor hardlopers. Er zijn verschillende sport BH's voor verschillende type sport. Een 5K run vraagt natuurlijk om meer support dan een relaxte yoga-sessie. Ik had altijd het gevoel dat mijn boobs alle kanten op stuiterden tijdens mijn run, maar ik was te koppig om een sport bh te kopen speciaal voor hardlopen. Nu wil ik het goed doen en deze sport bh trok meteen mijn aandacht: Pro Rival Dalmatian. Het patroon doet me denken aan een van mijn favoriete Disney films: de 101 Dalmatiërs. Daardoor vind ik hem nog leuker! Maar terwijl ik door de sport bh's aan t scrollen was, trok een andere bh mijn aandacht. Deze is niet speciaal voor hardlopen, maar eerder voor fitness en training. Ik vindt deze rode Nike Dri-Fit Knit bra echt heel tof en kan eigenlijk niet kiezen welke ik liever wil. Welke zouden jullie nemen, de linker of de rechter?

Nike

kerstcadeautjes

Oke, we hebben nu dus de ondersteunende sport BH, maar nu hebben we zeker ook nog andere running essentials nodig: tights en een jasje die je warm houden. De winter komt eraan en ik ben mezelf al mentaal aan het voorbereiden. Het was laatst zo koud dat ik dacht dat mijn gezicht eraf zou vriezen. Als dat een voorproefje is voor wat er komen gaat, kunnen we ons voorbereiden op een cold ass winter! Gezien ik niet echt het loopband-type ben, zal ik mezelf goed moeten inpakken zodat ik de kou kan trotseren tijdens mijn run buiten. Heb ik je al verteld over de wind hier in Rotterdam? Brr.. De Dri-Fit Epic Run tights zijn perfect voor zulke omstandigheden, omdat ze speciaal ontworpen zijn om je warm te houden en ze zijn basic maar hebben wel coole mesh details in de knieholtes. Ik vind leggings met een printje stiekem ook wel heel leuk dus ik stuitte tegen de Nike Printed Engineered aan! Waarom is er zo veel keuze? Dit maakt het alleen maar lastiger. Welke vinden jullie Fit Girls leuker?

kerstcadeautjes

NikeIk heb natuurlijk ook iets nodig wat bij de tights past en toen vond ik dit mooie jasje. Deze wil ik! Ik wist eerst nooit wat ik aan moest als ik in de winter ging hardlopen. Het was altijd of te warm, of te koud. Toen realiseerde ik mij dat ik misschien gewoon niet de juiste kleding had. De Shieldrunner Flash jacket zou een perfecte toevoeging zijn omdat het winddicht is, score! Ik vind de zwart-witte mooi, maar voor degene die meer van kleur houden is de Nike Impossibly Light jacket een must-have. Het jasje is in verschillende kleuren beschikbaar en ik vind de light aqua kleur het mooist. Wat vinden jullie ervan? Welke zouden jullie kiezen?

kerstcadeautjesNikeDus, wat is er nog meer essentieel als je wilt gaan hardlopen? Juist, hardloopschoenen! Ik had zelf nooit goede hardloopschoenen. Ik gebruikte altijd een oud paar sneakers die ik in de kast had liggen, maar het is heel belangrijk om goede hardloopschoenen te hebben want iedereen heeft andere voeten en een andere fit. Je zou echt bij een goede hardloopwinkel langs moeten gaan voordat je hardloopschoenen koopt, en ze vooral niet alleen kopen vanwege de looks. Ik weet inmiddels waar ik naar moet zoeken en kwam online deze babies tegen: Nike Flyknit Air Max. Ze hebben een goede demping, dus deze zijn erg geschikt voor langere runs. Ik zou deze eerlijk gezegd ook kopen als ik niet van plan was om te gaan rennen, ze zijn zo mooi!

kerstcadeautjes

kerstcadeautjes

Nu ik beland ben in de sneaker section zet ik nog maar een paar sneakers op mijn wishlist. Ik moet toegeven: ik ben sneaker fan! Naar mijn mening kun je er nooit genoeg van hebben. Ik keek eens naar mijn glazen display case, en ja ik heb een glazen display case voor mijn sneakers, en ik kwam tot de conclusie dat ik nog een nieuw paar zwarte sneakers nodig heb. Ik ben laatst een paar zwarte kwijt geraakt, dus goede reden om nieuwe te kopen. Je vraagt je nu natuurlijk af hoe het mogelijk is om een paar schoenen kwijt te raken, geloof me ik vraag me hetzelfde af. Dus, het laatste item op mijn wishlist zijn de Nike Air Max 1 Ultra Noire sneakers. Mijn bedoeling was eigenlijk om een hardloop-gerelateerde wishlist te maken, maar hey, je kunt nooit genoeg zwarte sneakers hebben! Je kunt deze sneakers op verschillende manieren dragen, ze staan tof onder een sportoutfit maar ook bij een meer classy outfit zoals een jurk of rokje.

kerstcadeautjes

kerstcadeautjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals ik al zei: nog maar 5 weken tot kerst. Tijd om je eigen wishlist te maken dus! Daar hebben jullie vast geen moeite mee! ;) Heb je inspiratie nodig? Nike heeft een hele handige pagina gemaakt met een gift guide voor vrouwen. Maakt je leven wat makkelijker, check it out! Of stuur het door naar je hubba hubba of je BFFF ;)