Het is algemeen bekend dat mannen maar 1 ding tegelijk kunnen en dat vrouwen multitaskend door het leven gaan (uitzonderingen daargelaten). Maar, how on earth bestaat het dus dat er zoveel mannen dan aan een triathlon doen? Ik kan je nu inmiddels vertellen dat dit een behoorlijke aanslag is op je agenda en mindset!


728x90 shop GIF banner

Ik kondigde vorige week aan dat ik begon met de combinatietrainingen, dus aangezien de Triathlon bestaat uit de drie sportdisciplines zwemmen, fietsen en hardlopen stond dat op het MENU. En zo blij als een kind ben ik met mijn nieuwe Triathlon-pakje!!!

Foto week 4 triathlonpak

If you don’t know me by now…

Na 3 blogs zou je in ieder geval van mij weten dat ik er met heel mijn enthousiasme er VOL GAS in ben gegaan om ook die combi-trainingen tot een groot succes te maken. Kortom:

 • 1 uur fietsen en 4K hardlopen
 • 5K hardlopen en 30 min zwemmen

Helaas had ik begin vorige week nog geen racefiets om buiten te trainen, dus ik was genoodzaakt om dat binnen te doen. En, waar anders kan dat beter bij mijn geliefde sportschool Health City Boompjes waar ze me al een tijdje niet gezien hadden omdat ik telkens buiten aan het oefenen was.

En hoe leuk en AWKWARD is het dat je dan door de luidsprekers in de RPM les door trainer Resma even keihard wordt verwelkomt, die je met naam en toenaam aan de groep opnieuw voorstelt, omdat je al zoooooo lang niet bent geweest, waardoor iedereen denkt dat je echt een gymloser bent en dat je dat niet echt kan RECHTZETTEN, want de enige die wel verstaanbaar is heeft een headset + toegang tot de luidspreker is Resma and NOT ME…..je snapt ‘m; ik wilde zo snel mogelijk weg maar zat al vast met m’n schoenen in de pedalen. Kortom: EMBRACE THE SUCK, again!

Dus na een uurtje RPM’en in de sportschool knalde ik de gym weer uit om vervolgens 4K hard te lopen. En dat ging goed tot de 3K, want INEENS kreeg ik kramp in mijn schenen…..seriously, ik wist niet eens dat dat überhaupt kon!

Pages: 1 2 3

Recommended Posts

5 Comments

 1. Die aanmoedigingen gaan je er doorheen slepen op de momenten dat je het moeilijk hebt en je nog meer opliften op de momenten dat je er lekker in zit. En dat zit jij zaterdag, want je hebt er keihard voor getraind. Nu al supertrots op je en ik sta keihard te juichen zaterdag als je voorbij komt sjezen!!

  • Super Simoon, kan niet wachten om jullie ergens ineens langs de kant van het parcours te zien en uiteraard ook bij de finish! Lfs, Deniece

 2. Hey Deniece,

  Even in reactie op je vorige blog nog. Nou de spanning stijgt bij mij ook flink, ik had veel beter/meer willen trainen. Ik red het wel omdat m’n basis conditie goed is dus daar maak ik mij geen zorgen om. Ik heb dan weer geen combi trainingen gedaan dus heb geen idee hoe mijn lichaam zal reageren als het water kom of van die fiets af stap…. (AAAHHHH!!!! ZENUWEN).

  Maar anderzijds ebben de zenuwen weg als ik maar in m’n hoofd de volgende zin herhaal; Ik doe dit voor mezelf en voor niemand anders. Misse: afmaken, tijd maakt niet uit! Natuurlijk ben ik fanatiek als de hell dus ga ik echt wel m’n stinkende beste doen om een mooie tijd neer te zetten maar toch… Het moet niet in tijd X.

  Mijn moeder komt mij aanmoedigen dus het is zeker fijn een bekend gezicht erbij te hebben!

  • Hai meid,
   Zo herkenbaar wat je zegt dat je jezelf toespreekt!Haha

   Fijn dat je moeder erbij is voor de support! Welke starttijd heb je trouwens? Ik ben om 14:00 uur aan de beurt en zit in team Gers!, we zijn met veel dus herkenbaar genoeg aan de shirts en spandoeken….schiet me vooral even aan als je me ziet!

   Lekker rusten de komende dagen!!

   • Hey!

    Ik start om 3 uur. Ik wil er hoe dan ook een uur van te voren zijn dus naar jullie uitkijken!

    Ontspanze nog even deze laatste dagen!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *