Waarom we op Fitgirlcode HQ niet kunnen blijven stilzitten

Fit & Training door robin-den-besten

Als Fit Girl de hele dag op kantoor zitten is niet echt een pretje. Omdat we normaal een best wel actief leven hebben, is het best vervelend om acht uur lang stil te zitten achter je laptop. Daarom proberen we er op zoveel mogelijk manieren voor te zorgen dat we blijven bewegen en zijn we ons kantoor ergonomisch aan het maken. Nu hebben we de perfecte manier gevonden om van onze stoel af te kunnen komen en toch door te kunnen werken, namelijk het stabureau!

Een stabureau?

De hele dag zitten is hartstikke ongezond. Niet alleen omdat je te weinig beweegt, maar ook voor je rug en houding is zitten helemaal niet goed. Daarom is het slim om tijdens je werkdag te wisselen tussen staan en zitten. Het is vaak nogal moeilijk om op je laptop of computer te werken wanneer je staat. Je kunt je laptop immers moeilijk in je handen houden en voorover gebogen staan is nóg slechter voor je rug. (Dan nog liever met de kont plat op een bureaustoel!)

Gelukkig vonden wij de perfecte oplossing: het stabureau. Het werkt super simpel. Je bevestigt het bureau op je eigen bureau en stelt de hoogte in op basis van je lengte. Zo kun je simpelweg je laptop van je bureau pakken en verder typen aan je stabureau. Ideaal toch? Ondertussen staan we op Fitgirlcode HQ geregeld even op om te werken en is ons kantoor weer een stukje meer ergonomisch geworden.

stabureau

Hoe wij aan ons stabureau komen

Nu wil je natuurlijk zelf ook zo’n fantastisch stabureau op je kantoor, toch? Maar waar vind je zo’n bureau eigenlijk? Wij zijn super tevreden over onze bureaus van het merk MAUL en kunnen deze dan ook aan iedereen aanraden! Je vindt deze stabureaus onder andere bij de websites: Discountoffice.nl en Officedeals.nl.

Wij hebben in ieder geval nooit meer last van onze rug tijdens onze werkdag en blijven voorlopig niet meer stilzitten! Hoe zorg jij ervoor dat je in beweging blijft tijdens een lange werkdag?

stabureau