Warm je op voor kerst met de Q-Santarun

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

Kijk jij ook een beetje op tegen al die verplichtingen in de decembermaand, zoals die Kerstborrel op je werk of dat ene etentje? Dan heb ik goed nieuws! Ontsnap op zaterdag 19 december aan al je verplichtingen door mee te doen aan de Q-santarun 2015 van Qmusic in de Winter Efteling! En wij van #FITGIRLCODE zijn daar natuurlijk bij! Joinen jullie Fit Girls ook? 

Tijdens dit kerstfeest op 19 december gaan we voornamelijk lekker veel plezier maken samen met de dj’s van Qmusic, artiesten en andere feestvierende deelnemers. De Q-santarun is namelijk niet zomaar een run! Na sluitingstijd samen met 3.000 andere deelnemers verkleed als Kerstman een fun-run doen door het attractiepark. Klinkt goed toch? Het parcours is ongeveer 5 kilometer, maar we gaan vooral veel lol hebben en het doet er helemaal niet toe wie de snelste tijd heeft. Je bent dus ook helemaal niet verplicht om te rennen. Duidelijk een run die mij op het lijf is geschreven! Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat je startbewijs ook gelijk je toegangsbewijs is voor de Winter Efteling. Hoe awesome! En de run wordt natuurlijk ook afgesloten met een toffe afterparty. Daar ben ik sowieso bij!

Waar en wanneer?

De Q-santarun vindt op 19 december plaats in de Winter Efteling. Het attractiepark is vanaf 13.30 toegankelijk en de run begint om 20.30. Dus genoeg tijd om je een gehele dag te vermaken en in alle  attracties en achtbanen te gaan! Deelname aan de run kost €30,- en daarmee doneer je meteen een bedrag aan de Voedselbanken. Karmapunten! En no worries, bij aankomst krijg je een kerstpak dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. ;)

Aranka en ik hebben vorige week samen met de dj’s van Qmusic alvast getraind in de Winter Efteling en zijn er helemaal klaar voor! We kunnen niet wachten! Zien we jullie ook op 19 december?