Misschien had je het al opgevat in de wandelgangen, misschien weet je nog niks van niks… Maar we hebben goed nieuws! Aanstaande vrijdag lanceren we officieel een nieuwe guide: de Happy Healthy Guide!

Happy Healthy Guide

Onder het motto ‘jullie vragen, wij draaien’ hebben we goed geluisterd naar alle feedback van de Fitgirlcode Community en zijn we hard aan de slag gegaan. Het resultaat is gebundeld in de Happy Healthy Guide: een dubbeldikke gids vol recepten. Mét boodschappenlijstjes, macro’s en handige weekoverzichten. Maar zonder gekke ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord, rare verhoudingen en andere moeilijkheden. Gewoon simpel, lekker eten waardoor je de gezondste en fitste versie van jezelf kunt worden. Zoals je van ons gewend bent.

De Happy Healthy Guide bestaat uit twee delen. De eerste acht weken eet je volgens een licht calorietekort, bij deel twee gaat het er juist om dat je op gewicht kunt blijven. Dat is waar jullie om hebben gevraagd, dus daar hebben we voor gezorgd!

Houd onze website in de gaten, want aankomende vrijdag is de officiële lancering en vertellen we je alle ins & outs wat er nieuw en super duper leuk is aan deze gids!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.