Wij jij een summer reset en lekker in je vel de zomer in? Leer de Pre Summer Reset Instagram Cursus kennen!

Lekker in je vel, rust in je hoofd, meer genieten, fit, gelukkig zijn: I AM IN!
Het is allemaal voor een groot deel maakbaar, écht! We hebben het vaak alleen niet geleerd en laten we eerlijk zijn, met doen wat je altijd al deed, ontdek je weinig nieuws. Super zonde, want er is zoveel dat je vandaag nog kunt doen om stapje voor stapje de regie over jouw leefstijl te nemen. De vitale kracht uit jezelf te halen. Dat is voor iedereen mogelijk. Laten we samen jouw vitaliteit een boost geven! Nu, vlak voordat de zomer begint.

Debbie is een van de vaste blogsters en holistisch leefstijlcoach. Ze is oprichtster van Feed For Lifestyle waarmee ze jou graag voorziet van de juiste leefstijl feed. Doe mee met haar allereerste Instagram Cursus voor een Summer Reset. Debbie gaat zoveel waardevolle content delen en omdat het de allereerste keer is voor mij om de cursus zo aan te bieden, doe je mee voor maar € 29,-. Een no-brainer als je het ons vraagt! Debbie vertelt je hieronder wat je kunt verwachten van de 8-daagse cursus én wat het je oplevert!

Wat zijn jouw doelen?

Laat mij je meenemen in hoe je aan de hand van mijn 4 pijlers: Voeding, beweging, ademhaling en ontspanning al jouw leefstijl uitdagingen kunt tackelen! Welke doelen of uitdagingen je ook hebt. Misschien wil je wat meer rust en ontspanning ervaren of beter slapen. Kun je wel wat extra energie gebruiken, wil je nog wat kilo’s kwijt of wat meer uit je sport halen. Wat jouw doelen ook zijn, stem deze pijlers erop af en geniet van het resultaat dat jij gaat ervaren!

Hoe zet je jouw voeding in om je doel te bereiken? En hoe sluit je beweging hierbij aan. Hoe ontspan je daarnaast en wat kun je met je ademhaling doen? Alles in je lichaam werkt met elkaar samen. Hoe gaaf om vanuit deze holistische visie op een praktische manier met je leefstijl aan de slag te gaan. Dat gaat je zo ontzettend veel opleveren. Let’s go for it!

8-daagse cursus Summer Reset

Je krijgt: Een 8-daagse cursus via een besloten Instagram-account met veel individuele interactie en ook de energie van de groep. Een mooie stok achter de deur om gelijk stappen te maken en dingen eens écht anders te doen. Het is niet alleen maar leren, het is gelijk doen!

De cursus bestaat uit:
-Een gezamenlijke kick-off via IG Live op dinsdagavond 8 juni 20:00 (alles is terug te kijken uiteraard!)
- 4 video workshops:
•Holistisch met je voeding aan de slag
•Belang van in beweging zijn
•Kracht van een juiste ademhaling
•Echt ontspannen
-2 live Insta Q&A’s
-Live Insta Avond Ademhalingsoefening
-Live Insta Early bird wandeling om 6uur vanaf het strand van Zandvoort (via Insta!)
-Gratis Werkboek vol inspirerende oefeningen
- 8 dagen vol energie, inspiratie en motivatie, waarin alles draait om jouw individuele ontwikkeling en stappen maken
-Toegang tot het account en alle video’s, posts en live’s t/m eind juni 2021

Voor slechts € 29,-pp. Dit mag je niet missen. Kom maar door met die sprankelende zomer. Jij en ik zijn er ‘bijna’ klaar voor!
Meld je meteen aan via Feed For Lifestyle

Tot dan! X Debbie

psst.. ook deze zomer goed voor je huid zorgen? Hier hebben we nog wat tips.