FRENDS

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Ik breng een groot deel van mijn tijd in de gym door en wil er daar natuurlijk ook leuk uitzien. Nu voel ik me in de nieuwe Jogha collectie al zeker een stuk hipper, maar toch mist er iets. En welke accessoire gebruiken wij Fit Girls nou vaak tijdens het sporten dat een beetje opgepimpt kan worden? Juist, oordopjes! Ik heb van die lelijke witte dingen die altijd in de knoop zitten en ook nog eens een tiental keer per sessie uit mijn oren vallen, super frustrerend! Een koptelefoon is een goed alternatief voor oordopjes en die van FRENDS zijn ook nog eens trendy! Twee vliegen in een klap! Kennen jullie ze al?

FRENDS is een merk dat de relatie tussen geluid en stijl wilt veranderen. Kwaliteit staat voorop, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat een koptelefoon lekker zit en er mooi uitziet. Naast het feit dat deze koptelefoons super stijlvol zijn en je ermee gaat rocken in de sportschool, is het geluid ook nog eens awesome!

De koptelefoons zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en zijn geïnspireerd op materialen die bij het maken van sieraden gebruikt worden waardoor elke koptelefoon uniek is. Een luxe design met romantische en flirty details en premium geluid zorgen ervoor dat jij schittert in de sportschool of tijdens die heerlijke banksessie met je favo Spotify lijst op.

Aangezien ik zeker weet dat jullie Fit Girls er ook graag hip en trendy uitzien geven wij 1 paar FRENDS headphones weg. Om kans te maken moet je het volgende doen:

 1. Like de Facebook pagina van FRENDS
 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
 3. Vertel ons wat jouw favoriete workout hit is en waarom

De winactie loopt t/m 11 oktober dus wees er snel bij!

Recommended Posts

32 Comments

 1. Vind eigenlijk alle wo hits heerlijk, maar squats doen het altijd voor mij!

 2. Yes please!! Mijn oordopjes vallen constant uit mijn oren tijdens mijn workout. In mijn linkeroor past het op de één of andere manier sowieso niet, heel onhandig.. Mijn lievelingsworkoutsong is op dit moment Call on me van Eric Prydz (ik zie dan elke keer weer die clip met fitte chicks voor me)

 3. She wants to move van n.e.r.d omdat ja, het heeft een goede beat en ik hou er wel van als het lekker door mijn koptelefoon knaagt knalt als ik knal! Plus natuurlijk de titel, die zegt genoeg 😉

 4. Mijn favoriete workout hit is Prayer in C van Robin Schulz and Lilly Wood & The Prick. Ik kan me helemaal afsluiten van mijn omgeving wanneer ik dit nummer op heb! Maar alles van Kygo en The XX geeft me ook een magisch gevoel tijdens het sporten. Maar wil ik even een pittige krachtige run doen of even heel hard knallen, dan werkt Muse met Psycho uitstekend. Brede muziek keuzen dus haha!

 5. Good For You – Yellow Claw & Cesqeaux Remix van Selena Gomez:)!? I just wanna look good for you, good for you, uh-huh! Let me show you how proud I am to be yours?! Vroeger wilde ik er goed uitzien voor anderen, en nu werk ik iedere dag hard om er voor mijzelf goed uit te zien maar vooral om lekker in mijn vel te zitten. Sinds jaren ben ik blij dat ik ‘ik’ ben:)! En tijdens het trainen, terwijl je jezelf aankijkt in de spiegel met het zweet op je voorhoofd, is dit een heerlijk nummer!

 6. De heerlijke deuntjes van How Deep Is Your Love galmen regelmatig door mijn (regelmatig sneuvelende) oortjes in de gym, trein, bus, op school, thuis, everywhere…

 7. Toen ik 3 jaar geleden in Sydney woonde ging ik altijd hardlopen op het nummer Starships van Nicki Minaj, dus nog steeds als ik dit nummer hoor krijg ik zin in een ronde (langs Bondi Beach dan wel)!

 8. Leuke winactie! Muziek tijdens de workout is een belangrijk voor mij! Wat ik dan luister kan verschillen van pop bijv meghan trainer tot bijv afrojack en zelfs sommige rocknummers! Het gaat ook om de sfeer die de de muziek brengt… En
  De workout die je op dat moment doet.

 9. Mijn favoriete workoutsong is Easy Love van Sigala! Ik dans lekker mee tussen mijn squats en lunges door. Een keer was ik zo intensief aan het meedansen dat ik vol onderuit ging…Still my favorite!

 10. De headphones van Frends zijn echt geweldig! Mijn favoriete workout hit is: Harder Better Faster Stroner van Daft Punk, omdat je hier helemaal mee tot het uiterste kan gaan. De naam van de song zegt het eigenlijk al!

 11. Ik ben sinds kort fan van Spotify Running – Lock the Flow op 170. Ik heb echt beat nodig op mijn loopritme tijdens het hardlopen. Werkt als een tierelier en als je het ritme net een tikkie hoger zet, loop je vaak ook wat harder. Vooral als er een beetje goed geluid uit je headphone komt. Daarnaast zou ik em ook graag voor het reizen gebruiken. Komende tijd ga ik veel op en neer tussen NL en Singapore dus een beetje fashionable reizen en sporten is wel zo nice!

 12. Get up ~ bingo Players blijft toch een van mijn favorieten! Een ouder lied, maar het motiveert me keer op keer om toch van die bank af te komen en ervoor te gaan. En het tempo is goed voor bijna alles; fietsen, hardlopen, krachttraining en bootcamp!

 13. Mijn oordopjes zijn toe aan vervanging en om een headphone te dragen is nog makkelijker. Tijdens mijn workout heb ik een speciale afspeellijst waar t nummer The Game (bubble remix) – DJ Galaga regelmatig op repeat gaat.

 14. Dat verschilt bij iedere maand een beetje, nu is het Lighthouse van Ricky Romero. Tijdje geleden was het Cheerleader. Ik houd wel van wat afwisseling. Maar eentje die altijd wel in mijn lijst staat is de live-versie van ‘Promises of no mans land’ van Blaudzun. Wordt er gegarandeerd blij en gemotiveerd van!

 15. wowww dit is gaaf, ik wil deze koptelefoon al ZO lang!!
  Mijn favoriete workout hit verschilt met wat ik doe, als ik ga hardlopen draai ik namelijk het liefst keiharde hardstyle omdat ik dan kan meelopen op de beat van de muziek, heerlijk, krijg er zo veel energie van!
  In de sportschool draai ik liever iets ‘rustigers’ als Mammoth van Dimitri Vegas. P!nk met Walk of Shame doet het ook altijd goed en Belzebass met Broken Symphony ga ik ook altijd lekker op, opbouwen naar de climax en keihard knallen met de gewichten, heerlijk! Komt er op neer dat ik eigenlijk niet 1 favoriete workout hit heb haha.
  Als ik maar lekker een beat in mijn oren heb en kan focussen. En met zo’n supermooie koptelefoon zie je er natuurlijk ook nog een fabulous uit en wie wil dat nou niet in de sportschool! Sta je daar met je bezwete lichaam en knalrode (make-up loze) hoofd, maar, wel met een mooie koptelefoon, fantastisch toch!

 16. Mijn favoriete hit op dit moment is Hula hoop van Omi. Daar ga ik net even wat harden van rennen. Sowieso alle vrolijke liedjes over fitte curves mogen bij mij op de work out playlist 🙂

 17. Toen ik 3 jaar geleden in Sydney woonde ging ik wekelijks hardlopen bij de prachtige stranden. Het nummer Starships van Nicki Minaj was hierbij altijd mijn powernummer, en nu nog steeds als ik het hoor heb ik weer zin in een rondje (wel langs Bondi Beach dan he, de Kralingse Plas kan daar toch nog niet aan tippen).

 18. Jaaaa!! De Frends headphone staat al langer op mijn wishlist dus deze kans kan ik niet voorbij laten gaan 🙂 De ultieme workout-hit is momenteel ‘How deep is your love’ van Calvin Harris! Die sleept me door iedere hipthruster, barbells splitsquat en andere helse oefeningen van m’n legday(s) heen. En geeft me net die extra energie als ik aan het bankdrukken ben!

 19. How awesome! Mijn oortjes hebben het vorige week begeven, dus momenteel loop ik pretty voor schut met m’n koptelefoon uit het jaar kruik ? Zonder muziek kan ik gewoon niet fijn sporten, dus deze hippe koptelefoon is meer dan welkom ? In de gym galmen altijd de fijne beats van Disclosure – When a fire starts to burnnn door m’n hoofd, en ik weet zeker dat ze met deze FRENDS nóg beter zullen klinken! ? Dikke like voor deze winactie!

 20. Ik wil me volgend jaar helemaal focussen om me te plaatsen voor het europees kampioenschap obstacle running. (Oh sh#t, zeg ik dat nu hardop?) Trainen doe ik altijd met muziek en deze hoofdtelefoon is dus super welkom! Op dit moment in mijn oortjes: hurt me van lapsley

 21. Ik was laatst bezig met een workout van Kayla Itsines, en toen kwam ‘I will survive’ op spotify in mijn random muziek lijst. Haha ik moest zo lachen, lekker toepasselijk 😉

 22. Alles met een beat waarop je automatisch gaat springen is voor mij een hit! En geloof het of niet maar zelfs al is het arabisch, turks, bollywood enz. dan is het voor mij een hit! En als ik toch moet kiezen dan is op dit moment het iranees liedje (ik denk dat het iranees is) “hele dan dan – omid jahad” mijn favoriet

  (Ja I know mijn vriendinnen noemen me ook gek ben wel benieuwd wie ook dit soort muziek luistert)

 23. Deze koptelefoon is echt helemaal te gek! Het zou het een leuk kadotje zijn voor mijn verjaardag morgen :). Het zou super zijn voor hardlopen want tegenwoordig moet ik weer alleen helaas en natuurlijk voor de sportschool want daar vliegen mijn oordopjes altijd uit mijn oren! Momenteel staat sun is shining van axwell ingrosso op mijn top 1!

 24. Hele toffe headphones!
  Ik vind de running tracks van Spotify echt fantastisch. Gebaseerd op je tempo werkt top. En de Blissed out versie zorgt er altijd voor dat ik vanaf het begin met een smile op m’n gezicht extra hard ga 🙂

 25. of het nu een gruwlijke legday is of een high rep shoulderday, ik hou van uptempo muziek tijdens het sporten.
  ik luister graag drum and bass met reggaevibes! heerlijk! en als de motivatie ver te zoeken is, luister ik naar CT Fletcher my motivator! CURL THAT SH#T!

 26. Wauw deze zullen zo leuk matchen bij mijn nieuwe sport outfit! Just love it! Het lekkerste vind ik om mijn workout te beginnen met ‘Something’s got a hold on my’ van Burlesque. Rustig opstarten en dan vol gas. Vaak ga ik helemaal op in mijn muziek en kan ik helemaal gaan voor een inspanning. Heerlijk!

 27. Welke hit is mijn favoriete workout hit? Dat is de moeilijkste vraag die je me kan stellen! Mijn muzieksmaak verandert namelijk met de wind, en hangt ook nog eens af van mijn humeur tijdens mijn workout. Maar ik moet toegeven dat toen ik vorig jaar als eenzaam Belgje de halve marathon van Amsterdam liep, en bijna opgaf bij kilometer 17, een enorme opkikker kreeg van Out of Mind van Tove Lo waardoor ik tegen al mijn verwachtingen in toch de finish bereikte! Na een paar maanden blessureleed zou ik graag terug beginnen trainen voor de halve van Londen, en wat zou zo een stylish paar headphones mij daar plezier bij doen 😉

 28. Fix Up, Look Sharp van Dizzee Rascal! Heerlijk tempo om keihard te knallen! Overigens is alle muziek van de dansfilm Rize aan te raden!
  Ik heb oren die niet geschikt zijn voor welke oordopjes dan ook, een echte crime, hierdoor zou een hippe koptelefoon DE uitkomst zijn voor mij!

 29. De nieuwe l’amour Toujour Tiësto remix!!! Dan kun je toch niet meer stilzitten;)

 30. My absolute favorite is On my mind van Don Diabolo. Het helpt me super goed concentreren op mijn work out, waardoor ik totaaal niet meer denk aan hoeveel ik nog moet, de pijn of hoe moe ik ben.
  Enneh.. Beyoncé mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens mijn work outs

 31. Mijn favoriet warkout hit is wel die remix van Ellie Goulding. Heerlijk voor warming up voor op de sportschool en daarna is het nummer heerlijk voor de oefeningen.

 32. Jaaa, wil deze koptelefoon al zo lang:) Mijn favoriete workout nummer blijft toch wel ”Get up” van de Bingo Players. Door de continue beat en de opbouw van dit liedje krijg ik, terwijl mijn benen trillen van de lunges en split squats, toch altijd net wat meer energie ervan om er wat extra herhalingen uit te kunnen persen op legdays. Op repeat dus!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.