Winnen: een guide naar keuze voor jou en jouw BFFF!

Fit & Training door michelle-den-elzen

Nieuwe stappen zijn altijd moeilijk. Denk maar aan die keer dat je voor het eerst naar de sportschool ging en totaal niet wist wat je moest doen. Hoe fijn is het als je dan jouw BFFF aan jouw zijde hebt, waardoor jij je niet zo verloren en awkward voelt? Met een voedingsschema of workout guide is dat misschien net zo: in je eentje kan het ook gewoon, maar het is des te motiverender en leuker als je samen bezig bent!

In je eentje bezig zijn met een fitte lifestyle: het heeft een hele hoop voordelen. Je bepaalt jouw eigen tempo, het versterkt de band met jezelf en je kunt bijvoorbeeld een bezoekje naar de sportschool inplannen wanneer jij kunt – niet wanneer iemand anders wel of niet kan. Maar het heeft toch ook zijn nadelen. Zo moet de discipline altijd uit jezelf komen – er is niemand die jou meeneemt naar dat bootcamplesje of op wie je terugvalt als je ontzettende cravings hebt. Maar het kan soms ook behoorlijk ongezellig zijn om alles alleen te doen en niemand te hebben die op hetzelfde punt in zijn of haar fit journey staat.

Fit friends are the best!

Fit buddies zijn daarom de beste! Het zijn vriendinnen met wie je vast ook een heleboel leuke dingen buiten de sportschool doet (zoals uitgaan, films kijken en klagen over mannen), maar ze zijn er ook tijdens jouw fit journey! Avondje samen gezond koken? Check. Oppepper over het behalen van die zomerdoelen? Kan ook bij haar! En een reden om naar de sportschool te gaan, ondanks dat je geen zin hebt? Juist, die geeft ze je ook, want je wilt haar niet alleen laten gaan!

Het is dus tijd om een nieuw hoofdstuk met jouw fit buddy aan te gaan: samen een guide volgen. Welke? Dat maakt niet uit, jullie kunnen kiezen welke guide jullie willen! We hebben namelijk een hele toffe winactie opgezet waarbij we twee guides weggeven: eentje voor jou en eentje voor jouw BFFF (best fit friend forever)! Zo kunnen jullie samen beginnen met een voedings- en/of trainingsschema en die fit journey naar een nieuw level tillen. Dat betekent heel veel etentjes samen, maar ook samen workouts doen of even snel whatsappen of zij die romige mango curry ook zo superlekker vond vanavond. :)

Doe mee met de actie!

Hoe doe je mee? Nou, dat is hartstikke makkelijk! Hieronder vind je een formulier waar je jouw emailadres achter kunt laten - zo schrijf je jezelf in en doe je mee met de winactie. Mocht je winnen, dan nemen we contact met je op en kun je doorgeven welke guide het precies is die jij en jouw vriendin willen ontvangen. Maarrr er is nog een catch. Je kunt namelijk jouw winkans vergroten! Dat werkt zo: in het inschrijfformulier vind je de optie om deze winactie te delen via social media of jouw vrienden. Als je dit doet, ontvang je punten. Hoe meer punten je hebt, hoe groter de kans is dat jij wint. Willen jij en jouw BFFF dus heel graag die guide winnen? Dan is het tijd om zoveel mogelijk van jullie vrienden, kennissen, oude buren en achterneven op de hoogte te stellen van deze toffe actie!Meedoen met de winactie kan tot en met zondag 16 juli 2017. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.