De winter komt steeds dichterbij en daar hoort een winterjas bij. Waar we in de zomer hard werken voor een bikini body hoeven we daar in de winter niks voor te doen. Onze winterbody is er klaar voor.


728x90 shop GIF banner

We hebben al zoveel mooie winterjassen voorbij zien komen. Trenchcoats, nep bontjassen en puffer jackets. Maar welke winterjas staat nou het beste bij jouw figuur? Wij geven tips!

Zandloperfiguur

Heb je een zandloperfiguur? Lucky you! Dan kan je alle modellen jassen hebben! Bij een zandloperfiguur is je lichaam helemaal in balans: volle rondingen, maar een duidelijke taille. We geven je wel de tip om je taille te accentueren. Dat kan bijvoorbeeld met een trenchcoat met riem of een jas die je in de taille kunt aantrekken.

Appel figuur

Grote borsten, brede schouders, geen taille? Kom je het meest aan rondom je buik? Dan heb jij een appelfiguur. Je kunt met jouw figuur het beste kiezen voor een lange jas. Benadruk je slanke benen door een jas te kiezen die op je bovenbenen valt.

Peer figuur

Bij een peer figuur heb je vooral veel ‘volume’ aan de onderkant van je lichaam. Je hebt vaak een platte buik, slanke taille en smalle schouders, maar brede heupen. Probeer een balans te creëren tussen je brede heupen en smalle schouders. Een jas met pofmouwen of een grote capuchon met bontkraag zijn ideaal voor jouw figuur! Hierdoor leg je de aandacht op de bovenkant van je jas.

Recht figuur

De naam zegt het eigenlijk al. Bij een recht figuur lopen de boven- en onderkant van je lichaam gelijk aan elkaar. Dit lichaamstype wordt ook wel eens een atletisch figuur genoemd. Je taille is onopvallend, dus deze moet je een beetje faken. Met een korte, sportieve winterjas benadruk je je lange, slanke benen, precies wat jij nodig hebt!

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *