Top 7 unieke yoga cadeaus voor 2020

Lifestyle & Tips door chrismuru

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor iemand die graag yoga doet? Of wil je jezelf gewoon eens verwennen met iets leuks? Laat je inspireren door onze top 7 unieke yoga cadeaus voor 2020!

Unieke yoga cadeaus

#1. Yoga mat van gerecyclede wetsuits

Deze royale yoga mat is gemaakt in Californië en volledig vervaardigd uit gerecyclede wetsuits. Die zijn gemaakt van neopreen, een materiaal dat het stof en de bacteriën in de yoga studio niet aantrekt. De mat is iets zwaarder dan de gemiddelde yoga mat, maar bijzonder stevig en duurzaam.

Meer info

#2. Ketting met lotus hanger

Deze prachtige ketting is voorzien van een lotus hanger met een Ohm teken erin. De lotus wordt in Oosterse culturen beschouwt als het symbool van puurheid, verlichting, spiritualiteit en wedergeboorte. Een mooi cadeau voor elke yogi!

Meer info

#3. Mindful Breathing hanger

De Mindful Breathing hanger is niet zomaar een sieraad. De hanger werd ontworpen door een stel dat zich liet inspireren door een conversatie met een fluitenmaker, die hen vertelde over de Japanse monniken en hun ademhalingstechnieken. Door op stressvolle momenten door de hanger uit te ademen (geen zorgen, het is geen fluitje!) wordt een rustige, bewuste ademhaling gestimuleerd. Dat helpt je om je hartslag te vertragen en weer terug te keren naar het moment. Zie het maar als een mini-meditatie!

Meer info

#4. Yoga Dice

Dit doosje bevat zeven houten dobbelstenen (één voor elke chakra), met op elke dobbelsteen verschillende yoga-poses. Als je alle dobbelstenen gooit, kun je dus je eigen yoga flow creëren. De yoga poses zijn geschikt voor yogi van alle niveaus. Leuk om op een speelse manier de dagelijkse yoga routine mee af te wisselen.

Meer info

#5. Handgemaakte wollen yoga sokken

Yoga doen we meestal op blote voeten, maar die kunnen in de winter snel koud worden. Deze handgemaakte wollen sokken houden je voeten lekker warm en zijn voorzien van een open hiel en tenen om extra grip te bieden tijdens yoga.

Meer info

#6. Scratch Off Yoga Pose Bucket List

Op deze Bucket List staan 100 verschillende yoga poses. Door een vakje open te krassen verschijnt de afbeelding. Zo kun je bijvoorbeeld elke dag of elke week een nieuwe yoga pose proberen en oefenen. Een ideaal geschenk voor yogi’s die net beginnen aan hun yoga avontuur!

Meer info

#7. Aerial yoga hangmat

Experimenteren met aerial yoga is een geweldige manier om wat variatie in de reguliere yoga oefeningen te brengen, gewoon thuis. Deze veelzijdige zijden aerial hangmat helpt daarbij! De hangmat is eenvoudig op te hangen en te gebruiken en perfect voor zowel beginners als gevorderden. Bovendien is de aerial yoga hangmat verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Meer info

We hopen dat onze top 7 yoga cadeaus voor 2020 je heeft kunnen inspireren! Op zoek naar een cadeautje voor iemand die niet zo bezig is met yoga, maar wel zijn of haar gezonde lifestyle op de rit wil krijgen? Dan is onze hardcopy Vegetarische Fitgirlcode Guide een dikke aanrader!