4 Tips om fit te worden in het nieuwe jaar

Fit & Training door fitgirlcode

Met de feestdagen nu écht achter de rug en vandaag de eerste dag van het nieuwe jaar willen we er natuurlijk weer lekker tegenaan gaan om die killerbody te kweken. Al die goede voornemens.. Natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar geen reden tot paniek! Met deze tips ga jij 2016 fit tegemoet!

Proost!

Wie zegt dat nieuwsjaarsborrels uit champagne en ongezonde hapjes moeten bestaan? Organiseer zelf een bootcamp met je vriendinnen en combineer dit met een gezonde nieuwjaarsborrel. Proost met een heerlijk fruit- of groentesapje op het nieuwe jaar!

Maak gebruik van aanbiedingen

Sportscholen hebben in het nieuwe jaar vaak acties dus houd dit goed in de gaten! Zo bespaar je heel wat centjes en start je het nieuwe jaar helemaal fresh! Er zijn daarnaast ook veel proeflessen die je kunt volgen.

Maak afspraken met je BFFF

Ga samen sporten met je BFFF (Best Fit Friend Forever) en spreek af dat als de één niet gaat, zij de ander moet trakteren op een lunch of een diner. Dit weerhoudt je ervan om je workout te skippen want dat kost je dan je centjes!

The gym is your runway

Januari is de leukste tijd van het jaar want dit betekent 1 ding: SALE SALE en nog eens SALE. En waar houden wij Fit Girls nou nog meer van dan shoppen, behalve sporten natuurlijk…? ;) Dus scoor die flitsende legging en die sportbh in de sale, want wie wil er nou niet shinen in de gym met een nieuwe outfit? Dit maakt het sporten nog leuker!

We hoeven jullie natuurlijk niet te vertellen dat bewegen bevorderend is voor je gezondheid. Je zit niet alleen lekkerder in je vel, maar je krijgt er ook super veel energie van. Dus kom maar op met het nieuwe jaar, wij zijn er klaar voor! 2016, let's do this!