Hoe houd je je goede voornemens vol?

Fit & Training door fitgirlcode

All I want for Christmas is.... cadeautjes! Zoals ik al in mijn vorige post vertelde is kerst mijn favoriete tijd van het jaar. Kerstcadeautjes, etentjes en natuurlijk champagne! Helaas zijn de kerstdagen nu weer voorbij. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb mezelf een beetje laten gaan tijdens de feestdagen - maar dit betekent niet dat ik geen goede voornemens heb. Jullie ook?

Ik houd van eten, een goed glas wijn en natuurlijk CADEAUTJES! Hebben we dat niet allemaal? Dat is precies de reden waarom ik altijd uitkijk naar kerst. En nee, niet vanwege de kerstliedjes. No hard feelings, maar ik denk dat ik te veel "All I want for Christmas" en "Jingle Bells, Jingle Bells" heb gehoord. Grapje. Ik houd ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie en zelfs te luisteren naar een aantal cheesy kerstliedjes. Het enige wat ik niet heel chill vind, is de manier waarop ik me nu achteraf voel: als een opgeblazen nijlpaard. Ha! Maar ik omarm dat kleine schattige nijlpaardje, omdat ik weet dat hij niet eeuwig blijft. Ieder jaar ga ik het nieuwe jaar tegemoet met een frisse mindset en de vastbeslotenheid om te werken aan dat beach body (niets mis met een beetje dagdromen). Is dat niet waar goede voornemens voor zijn?

Treat yo self!

We hadden laatst een leuke winactie van Nike waarbij je een giftcard kon winnen, om je dat laatste duwtje in je rug te geven bij het unlocken van je healthy lifestyle. En natuurlijk omdat iedereen lekker verwend moet worden tijdens de feestdagen. Heb jij de giftcard niet gewonnen? Ik ook niet hoor ;) Maar ach, dan gaan we onszelf toch gewoon lekker verwennen en trakteren op mooie sportkleding. Het zal je motiveren om naar de sportschool te gaan en je ziet er fantastisch uit terwijl het doen! Dubble score!

Nike Gifting Experience

Nike weet precies waar ik het over heb! Ze hebben een speciale selectie van de producten gemaakt die je zal helpen kiezen om jouw goede voornemens na te komen. En geloof me, deze Gifting Experience is geweldig! Ik heb nu al zin om naar de gym te gaan en me outfit te showen. En het heeft iets voor hem als voor haar. Dus je kunt altijd je BFFF of BF verassen met een nieuwe outfit. Het hoeft geen kerst te zijn om cadeautjes te geven. Beloon jezelf met een cadeautje omdat je volgend jaar belooft de beste versie van jezelf te zijn. En op deze manier heb je geen excuus nodig als je jezelf naar de sportschool sleept!

Dus meiden, let's rock 2016 and work our butts off! Samen staan we sterk!