Recepten

4 x pindakaas recepten

Pindakaas is geweldig, toch? Maar we willen ook wel een keer iets anders dan die standaard boterham met pindakaas. Tijd voor wat recepten met ons favoriet als hoofd ingredient. Enjoy!

 

 

Hoe maak ik een pindakaas cake?

Chocolade pindakaas proteïnecake

Ingrediënten

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Meng alle droge ingrediënten door elkaar
  3. Voeg vervolgens het water, ei, de pindakaas en de kwark toe
  4. Meng het geheel tot een glad beslag zonder klontjes
  5. Vet je cakevorm in/bekleed met bakpapier en doe het beslag in de vorm.
  6. Schuif de cake in de oven voor ongeveer 15 – 20 minuutjes. Check de cake tussendoor even, elke oven is anders!

Wat is het recept van pindakaas muffins?

Pindakaas muffins

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en leg 7 muffinvormpjes op een bakplaat; zet deze even aan de zijkant.
  2. Meng de pindakaas, honing, bananen, ei en melk in een kom met een garde.
  3. Meng de overgebleven (droge) ingrediënten in een andere kom.
  4. Voeg nu de droge ingrediënten toe aan de andere kom. Mix met een staafmixer totdat alles goed gemengd is.
  5. Verdeel het beslag over de 14 muffinvormpjes (2 eetlepels per vormpje).
  6. Schuif de bakplaat tot slot voor 20 minuutjes in de oven.
  7. Laat de muffins afkoelen en zet ze vervolgens in de koelkast of vriezer (als je ze langer wilt bewaren!)

Uit de Happy Healthy Guide

Hoe maak ik een heerlijk ontbijt met pindakaas?

Ontbijt met havermout en pindakaas

Ingrediënten

Bereidingswijze 

1. Doe de havervlokken met ongeveer 250 tot 280 ml water in een kommetje en zet deze voor 2 minuten in de magnetron.
2. Roer de kaneel erdoor en plaats het weer 2 minuten in de magnetron.
3. Roer de pindakaas door de havermout.
4. Snijd de banaan in plakjes en voeg het samen toe met de rozijnen en noten.

Uit de Vegetarische Guide 

Bron: @storiesbysuus

Hoe maak ik een lekkere snack met pindakaas?

Pindakaas en cacaonibs dadels

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Snijd de dadels aan een lange zijde open en haal de pit eruit.
  2. Maak de vulling door de pindakaas met de gehakte chocola te mengen.
  3. Smeer per dadel 1 theelepel van de vulling in de dadel.
  4. Maak het af met de topping.

Uit Sweet ‘n Salty Recipes

Een aantal recepten komen uit onze Guides. In de Guides vind je workout oefeningen, voedingsschema’s, recepten, mindfullness oefeningen en nog veel meer! Op 4 februari begint er nieuwe groep meiden met de Guide. Dit is het moment om je voornemens vol te houden. Wil je ook meedoen, maar heb je nog geen Guide? Shop ‘m hier! Good luck Girls.

Wat is jouw favoriete pindakaas recept? Of heb jij een geweldig recept die je met ons wil delen? Laat het ons weten! Wij zijn erg benieuwd. Fijne pindakaas dag!

Wil jij meer van dit soort recepten zien?

Geen probleem! We barsten van de healthy recepten en kunnen niet wachten om ze met jou te delen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg ze dagelijks in je inbox!

Plaats een reactie