Alle voordelen van sporten met je BFFF

Fit & Training door laura FG

Alleen sporten is geen enkel probleem voor een Fit Girl, maar het is natuurlijk altijd leuker als je dat samen met je BFFF doet! Uit onderzoek is gebleken dat mensen die samen sporten, grotere kans hebben om hun ultieme fitness goals te halen! En dat willen we natuurlijk allemaal, daarom hebben we een kleine verrassing voor jullie....Scoor nu matching Jogha outfits voor jou en je BFFF met de 2 voor 1 actie! Geldt op alle sportbh's en shirts! 

Alle voordelen van sporten met je BFFF

1) Je slaat geen workouts meer over

Je zult minder snel een workout skippen als je geen zin hebt, want een afspraak is een afspraak! Je kunt zelfs afspreken dat als iemand afzegt, ze moet trakteren op een heerlijke smoothie of lunch.

2) Je krijgt een flinke dosis motivatie

Soms zit je er echt doorheen en ben je niet van de bank af te slepen. We've all been there! Dan is je BFFF er voor je om je naar buiten te sleuren voor een heerlijke workout! En als zij een dagje er even doorheen zit, return the favor!

3) Je kunt eindelijk die awesome duo workouts doen

EIN DE LIJK kunnen jullie dan die ene awesome oefening samen doen die al zo lang op je lijstje staat! Er zijn zoveel oefeningen tegenwoordig te vinden die er niet alleen tof uitzien maar ook zo goed voor jullie beiden zijn!

5) Je wordt lekker competitief

Er is niets mis met een beetje competitie! Make circuits voor elkaar en houd de tijd bij. Zo motiveer je elkaar om het elke keer beter te doen. Bring it on!

6) Jullie kunnen elkaar goede feedback geven

Het kan wel eens zo zijn dat je een oefening helemaal verkeerd doet zonder dat je dat zelf weet. Je BFF kan goed naar je lichaamshouding kijken en je tips geven. Zo zorg je dat je je oefeningen goed doet en geen blessures oploopt.

7) Veel meer lol :)

Moeten we hier nou iets bij uitleggen? ;)

Dus trommel je bff op voor een flinke workout en sprint samen naar de sportschool!