Ontdek de fitgirl hotspots van Nieuw-Zeeland

Lifestyle & Tips door Djamila

Staat er binnenkort een geweldige reis naar Nieuw-Zeeland op de planning? Of ben je sterk aan het overwegen om deze reis vast te gaan leggen? Als actieveling ben je hier helemaal in je nopjes. Er zijn namelijk tal van fitgirl hotspots die zeker het bezoeken waard zijn tijdens een vakantie Nieuw Zeeland met Travelessence. In dit blog geven we je alvast een paar leuke tips. Laat de voorpret dus maar beginnen!

Ga op zoek naar verschillende gave natuurgebieden waar je kunt hiken

Hoe deel jij jouw leven als fitgirl in? Sta je een paar keer per week in de sportschool? Ga je regelmatig een rondje hardlopen? Of trek je er maar al te graag op uit voor een lange wandeling? In Nieuw-Zeeland kom je in dat geval ook zeker aan je trekken. Van uitgestrekte heuvellandschappen tot aan een heuse gletsjer. Het landschap is zo divers dat je je er geen enkel moment gaat vervelen. Doe dus alvast het nodige onderzoek naar een aantal natuurgebieden op het Noordereiland en het Zuidereiland en stippel je favoriete route uit. Of je nu net begonnen bent met een fitte levensstijl of hier al vele jaren druk mee in de weer bent. Voor ieder niveau is er een passende wandeling of hike te vinden in het land.

Meer dan genoeg gezonde hotspots in de bruisende steden van Nieuw-Zeeland

Zie je het al helemaal voor je? Je start de ochtend met een gezonde bowl in een hip tentje met een gezellig uitzicht tijdens een vakantie Australië. In de middag zet je je tanden in een smakelijke salade, kijkend over de oceaan. En in de avond bestel je een heerlijk stukje kip. Om je gezonde leventje vol te kunnen houden, is het natuurlijk wel zo belangrijk dat je voor de juiste soort voeding kiest. Gelukkig zijn er in de grote steden van het land meer dan genoeg gezonde restaurants te vinden. Wie weet kom je dan ook meteen in contact met andere fitgirls.

Verdiep je online alvast een keer in het aanbod aan hotspots in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is zonder twijfel een geweldig land om als fitgirl door te reizen. Kun je daarom eigenlijk niet wachten om met het vliegtuig te vertrekken? Doe alvast het nodige onderzoek online naar de leukste hotspots in het land. Hierdoor kun je ook meteen erg gericht de reis van je dromen uitstippelen en je weet precies waar je in een natuurgebied of in de stad moet zijn.