Dit zijn de leukste vakanties met korting

Lifestyle & Tips door michelle-den-elzen

Bij ons thuis is het altijd traditie geweest dat we rondom kerst alvast gingen nadenken over de zomervakantie. Buiten was het koud, maar wij droomden van warme oorden met veel zon, mooie stranden en eventueel een palmboompje hier en daar. Hoewel ik al heel wat jaren niet meer bij mijn ouders woon, doe ik dit nog steeds. Ik zit dus momenteel ook heel internet af te struinen naar de beste bestemming voor de zomer van 2017 (of misschien zelfs al wat eerder als ik iets leuks vind!). Ik kwam heel veel leuke vakanties met korting tegen, dus het leek me leuk om die met jullie te delen!

Barcelona

In Spanje is het niet moeilijk om jezelf in vakantiesferen te wanen. Een romantische taal, heerlijke tapas, een karaf sangria op tafel en een hele hoop cultuur om je heen. In Barcelona heb je het allemaal! Deze prachtige stad ligt aan de zee, wat betekent dat je ook nog lekker wat momentjes strand kunt pakken. Waar wacht je nog op?
Bekijk hier de goedkoopste deals naar Barcelona!

New York

Kunst en cultuur snuiven, de bruggen bewandelen en de prachtige skyline zien, shoppen à la Carrie Bradshaw en ’s middags lekker chillen in Central Park. In New York kun je daadwerkelijk alle kanten op met jouw vakantiewensen.
Bekijk hier de goedkoopste deals naar New York!

Bali

Je ticket is misschien wat duurder, maar dat compenseer je direct met de kosten die je op je bestemming hebt. Boek een heerlijke zonvakantie naar het paradijselijke Bali en geniet! Ga lekker surfen, laat je verwennen in een massagesalon of ga deze fijne hotspots af en geniet van alle smoothie bowls en andere gezonde gerechten.
Bekijk hier de goedkoopste deals naar Bali!

Krakau

In het historische stadscentrum van Krakau zal jij gegarandeerd je ogen uitkijken. Deze Poolse stad heeft zo ontzettend veel cultuur te bieden! Kerken, koopmanshuizen, paleizen… Ook geschiedenisliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, aangezien er nog enorm veel over de Tweede Wereldoorlog te vinden is. Denk aan Joodse gettowijken, de fabriek van Oskar Schindler en ook concentratiekamp Auschwitz ligt niet ver weg.
Bekijk hier de goedkoopste deals naar Krakau!

Miami

Terug naar zon, zee en onbezorgd genieten! Het onderwerp van menig popliedje (jep, ik heb nu gelijk Will Smith in mijn hoofd ;) ) en niet voor niets. In deze stad vind je de perfecte mix tussen Amerika en het Caribische gebied, inclusief heerlijk subtropisch klimaat. Boek een hotel in Miami Beach, geniet van het bruisende strandleven en het decor van menig Amerikaanse film.
Bekijk hier de goedkoopste deals naar Miami!

Rome

Rome is vooral aan te raden als je voor een vroege stedentrip gaat. Vlieg in mei of juni en geniet van een aangenaam temperatuurtje. In de stad is eindeloos veel te zien: je kunt er echt een week zoet zijn. Bekijk de Romeinse geschiedenis, breng een bezoekje aan Vaticaanstad, snuif veel cultuur en niet geheel onbelangrijk: eet de beste pizza’s ever!
Bekijk hier de goedkoopste deals naar Rome!

Bangkok

Vlieg naar Bangkok en geniet van deze chaotische, maar reuze fascinerende stad. Neem een paar dagen de tijd en bezoek de vele boeddhistische tempels, ga lekker shoppen en laat je rondrijden in een tuk tuk. Reis hierna door naar een van de vele mooie eilanden die Thailand te bieden heeft en kom heerlijk tot rust in het paradijs op aarde.
Bekijk hier de goedkoopste deals naar Bangkok! 

Meer reizen met korting bekijken? Deze website staat vol met goede deals naar alle uithoeken van de wereld!

Ook leuk! Deze Fit Girl vakantiebestemmingen voor een sportieve vakantie >