Europa’s eerste avocado restaurant komt in… Amsterdam!

Stop de persen! In de Amsterdamse Pijp opent in 2017 een nieuw restaurant waar elke Fit Girl intens gelukkig van gaat worden. (En dan bedoelen we ook echt, echt intens gelukkig.) Er zal namelijk een restaurant openen dat geheel in het teken staat van de avocado. Yes!

The Avocado Show, zoals de nieuwe hotspot gaat heten, is een idee van de drie vrienden Julien Zaal, Jaimie van Heije en Ron Simpson (ook wel bekend van Girls Love Dj’s). Ze zijn op dit moment druk bezig met het verbouwen van hun zaak. De positieve reacties die ze hierop krijgen, hadden ze stiekem wel verwacht. ‘Er is zo’n enórme avocadofanbase,’ verklaart Simpson tegen Het Parool.

HET MENU

Wat er op het menu komt te staan? ‘We verzamelen heerlijke recepten van avocadoburgers, avocadoroomijs, chocosmoothies met avocado, gepaneerde avocadofrietjes: je kunt blijven experimenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos.’ Het plan is dat je ’s ochtends voor een lekker ontbijtje kunt aanschuiven, ’s middags voor een lekkere lunch en ’s avonds voor een heerlijk diner met avocado kunt binnenlopen. Maar daar stopt het nog niet. De drie heren zijn namelijk van plan om ook late night dinners met avocado te gaan serveren! Dat betekent dat alle Amsterdamse Fit Girls onder ons straks niet voor een ongezonde kapsalon hoeven te gaan, maar zich lekker tegoed kunnen doen aan een avocadoburger.

Wij kunnen niet wachten op onze tanden te zetten in alle avocadogerechten! Ga jij langs bij The Avocado Show zodra ze open zijn?