Back to work & school: drie lekkere, gezonde recepten met No Fairytales waardoor groentetortilla’s jouw favoriet worden

Food & Recipes door jules-pruijn

We herkennen vast allemaal de drukte van school, studie, of werk die je wil combineren met sport, sociale evenementen én lekker en gezond eten. Soms is het bijna onmogelijk om een uitgebreide, gezonde maaltijd te koken wanneer je hele dag volledig volgepland is. Dan maar weer een pizzaatje bestellen vanavond? Hell to the NO! De groentetortilla’s van No Fairytales zijn je oplossing. Als iemand die de wraps van No Fairytales standaard in haar koelkast (thuis én op werk) heeft liggen, kan ik jullie vertellen dat je na deze blog niets anders meer wil. De tortilla’s zijn gezond, boordevol (echte!!) groenten, laag in calorieën en ook nog eens bi-zar lekker. Ik vind de groententortilla’s van No Fairytales veel lekkerder dan alle anderen die er te vinden zijn! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Door deze drie recepten wil je No Fairytales het liefst elke dag, de hele dag door eten. (Ja echt, ze zijn lekker als lunch, borrel en diner!)

Hoe is No Fairytales ontstaan?

Toen founder Bernadette vijf jaar geleden op de bank plofte en een reclame zag van een vieze, vette pizzaburger, besloot ze dat het tijd was om aan de slag te gaan met haar wereldprimeur: de allereerste groentetortilla. No Fairytales maakt de wereld met haar groentetortilla’s een stukje gezonder. De tortilla’s bestaan voor 45% (!) uit groenten, zijn 100% vegan en de calorieën liggen 25% lager dan bij een ‘normale’ tortilla. De groentetortilla van No Fairytales is “That thing you like, a bit better!”

De tortilla’s

De groentetortilla’s van No Fairytales zijn te vinden in het koelschap, waardoor ze altijd vers zijn. Wist je dat de tortilla’s ook gevuld beschikbaar zijn, zodat je ook een gezonde maaltijd kunt kopen of meenemen wanneer je onderweg bent? De groentetortilla’s van No Fairytales zijn beschikbaar in vier smaken: paprika-chili, spinazie, wortel en bieten. Allemaal mega lekker en gezond, heb jij al een favoriet? Los van de recepten die ik hieronder met jullie ga delen, deelt No Fairytales ook heel veel lekkere recepten op hun Instagram pagina! Veel plezier met stalken van hun account ;).

Lunch

Herken je de sturggle met je lunch? Geen inspiratie of tijd, dus je eindigt maar weer met een simpele boterham. Not anymore! Probeer deze easy cheesy quesadilla maar eens, je wilt nooit meer iets anders ;). Spoiler: dit recept bevat verschillende soorten kaas, tomaat en avocado. Wij zijn verkocht!

Borrel

Onze dag bestaat niet langer uit ontbijt, lunch en diner. De borrel kan natuurlijk nooit vergeten worden! Het gezelligste moment van de dag ;). Met deze regenboog tortillaspiesjes maak je 100% zeker een goede indruk. Snel gemaakt, lekker én boordevol groenten. Staat jouw volgende BBQ ook al gepland?

Diner

Last but not least: het avondeten. Met deze overheerlijke kleurrijke Mexicaanse taco’s is succes gegarandeerd! Makkelijk om te maken, en misschien wel het gezelligste gerecht om te serveren op je dinertafel. Mexicaanse avond: let’s go!

Ben je ook helemaal verslaafd (geraakt) aan de groentetortilla’s van No Fairytales? Houd hun Instagram - en natuurlijk die van ons – dan goed in de gaten, want binnenkort mogen wij iets heel leuks weggeven aan jullie!