Iedereen heeft het weleens meegemaakt DE GENERALE. Het is de laatste les/oefening voor je zwemdiploma, je groep 8 musical, je oefententamens, afrijden voor je rijbewijs en uiteraard voor die ene sportwedstrijd, zoals de Triathlon. De generale is de generale niet als het je allerslechtste training EVER is! Ook die van mij dus. Yep.


728x90 shop GIF banner

Foto week 5 fail

Eerder deze week moest ik al noodgedwongen stoppen met de zwemtrainigen vanwege een overbelaste schouder, dus de focus lag daarna volop op fietsen en hardlopen. Had ik eindelijk een racefiets op de kop getikt van iemand die hem wilde uitlenen aan een onervaren fietser als ik, kregen we de afgelopen dagen in Nederland alleen maar regen en storm te verduren! EINDE OEFENING.

Eerlijkheidshalve kreeg ik mentaal even een dreuntje hiervan, want als je al die tijd lekker aan trainen bent en ineens 2 weken voor raceday half uitgeschakeld bent, voel ik me even geen SUPER-CHICK-HERO-TO-THE-MAX. Maar, gelukkig kan ik goed omschakelen en zit ik nooit bij de pakken neer en heb ik alles indoor gedaan…..en doorrrrr!

Achter de regen schijnt de zon, dus hoppa, woensdag plande ik de allerlaatste combitraining fietsen 17,5KM en hardlopen 4KM. Het leek de eerste mooie dag te worden na dagen en kon niet wachten om die kilometers te maken. En terwijl ik de eerste minuten wegreed als een echte PRO, begon het me toch ineens kei, maar dan ook echt keihard te regenen! Na een hoopvolle schuilactie, keerde ik onverrichter zaken naar huis en besloot dat dit mijn SUCCESVOLLE GENERALE was.

Na wekenlange intensieve trainingen, waardevolle tips van professionals, een mooie nieuwe set sportkleding (ook niet geheel onbelangrijk), de steun van familie en vrienden en last but not least een heerlijke portie positieve zin in de wedstrijd ben ik er klaar voor!

Zaterdag ga ik niet voor tijd, maar voor de finish en uiteraard de beste versie van mezelf;) Kom je mij aanmoedigen bij de Triathlon 010 (mentale support is ook fijn:)? Ik zit in team Gers! en wij starten om 14:00 uur op de Willem Alexanderbaan in Zevenhuizen. Het wordt mooi weer en het is een open event met genoeg te doen en te eten voor de supporters. Ik wens iedereen die er ook aan meedoet een prettige wedstrijd en hopelijk treffen we elkaar op het terrein! Volgende week lees je hoe het gegaan is, maar je ziet het sneller op mijn Instagram-account

Foto week 5 gear

 

Recommended Posts

5 Comments

 1. Lieve meid, die triatlon morgen gaat helemaal goed komen! Je hebt super hard getraind en je kunt het! Het belangrijkste is inderdaad dat je gestart bent, finisht en (vooral) volop geniet. Het is jouw moment en je doet het voor jezelf.

  Geniet ervan en heel veel succes!
  Ik zit helaas te ver weg om je aan te komen moedigen, maar ik zal morgen zeker aan je denken.

  • Hey Nicolien,
   Superlief en muchas gracias voor je mental support!
   Ik ga zeker genieten:) en wat fotootjes posten op Insta uiteraard.

   Fijn weekend!
   Lfs, Deniece

 2. […] dat dan een beetje afbouwen om op die wedstrijd alles te kunnen geven. Zoals ik beschreef in mijn vorige blogpost had ik op woensdag mijn generale training gehad en daarmee was het dus basta… Ehmmmm, NOT, […]

 3. Leuk!ik ga ze allemaal uitproberen!!!
  Anne.

  • Super, Anne! Ga je elke keer voor een persoonlijk record of doe je ook verschillende afstanden?


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *